لیست فایل های آموزشی و کاربردی در تمام زمینه ها و رشته ها با قابلیت دانلود

لیست فروشگاه دانلود فایل تحقیق و پروژه دانش آموزی و دانشجویی و پایان نامه ، نرم افزار موبایل و تبلت و مهندسی و حسابداری ، کتاب و جزوه تمامی رشته ها ، کارآفرینی و طرح توجیهی

لیست فایل های آموزشی و کاربردی در تمام زمینه ها و رشته ها با قابلیت دانلود

لیست فروشگاه دانلود فایل تحقیق و پروژه دانش آموزی و دانشجویی و پایان نامه ، نرم افزار موبایل و تبلت و مهندسی و حسابداری ، کتاب و جزوه تمامی رشته ها ، کارآفرینی و طرح توجیهی

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

لیست تمامی فایلهای فنی و مهندسی - صنایع غذایی - قسمت دو

توضیح : بعد از وارد شدن به هر یک از لینک های زیر و دیدن توضیحات بیشتر ، در صورت تمایل می توانید با پر کردن فرم ( پرداخت و دانلود ) اقدام به خرید و دانلود فایل مربوطه نمایید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد .


501 پروژه کارآموزی در کارخانه تولید رب گلچین
502 مقاله اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی مصرف خوراک ، ترکیب
503 دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا
504 دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
505 مقاله ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 
506 مقاله ارزش و اهمیت شیر در تغذیه انسان
507 دانلود پروژه کارافرینی روغن نباتی گل شاد
508 مقاله روشهای نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی و تقسیم بندی روشها
509 مقاله روش های خشک کردن مواد غذایی
510 دانلود مقاله روشهای نگهداری گوشت بدون خنک سازی 
511 مقاله روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
512 نقش غنی سازی آرد در بهبود کیفیت نان و جلوگیری از افزایش ضایعات
513 ارائه برای درس تکنولوژی قند
514 معرفی GMP و HACCP و دیگر استانداردها
515 ارائه : صنعت اسانسگیری
516 دانلود تحقیق آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 
517 دانلود مقاله مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی 
518 دانلود تحقیق جامع و کامل غذا 
519 مقاله مربوط به شیر و تولیدات شیری 
520 دانلود مقاله کامل در مور شیر و لبنیات وروش های نگهداری آن
521 دانلود مقاله شیر و فراورده های آن
522 دانلود تحقیق جامع و کامل شیر
523 دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری
524 راه اندازی خط تولید لبنیات
525 مقاله هـــرم غـــذایـــی
526 مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی
527 مقاله موانع صادرات مرکبات
528 مقاله کنجد
529 مقاله ساختار قارچ
530 مقاله غذا
531 مقاله طرزپخت کیک
532 مقاله شیر
533 مقاله شرکت تولیدی آب پرتغال
534 مقاله ساخت آب نبات وشکلات
535 مقاله رژیم غذایی در نوجوانان
536 مقاله دوغ کره درتهیه ی نوشیدنیهای تخمیری
537 مقاله خواص معجزه آسای سیب 
538 مقاله خاویار
539 مقاله چای و قهوه 
540 دانلود پروژه شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن
541 مقاله چای
542 مقاله تولید شیر 
543 مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب 
544 مقاله لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
545 مقاله افزودنیهای غذایی
546 مقاله استانداردهای غذایی
547 بررسی وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی 
548 کاراموزی درکارخانه نوشابه زمزم
549 دانلود مقاله دوغ - رشته صنایع غذایی
550 کاراموزی شرکت زمزم
551 دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)
552 دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی
553 دانلود مقاله استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی
554 دانلود مقاله بسته بندی
555 دانلود مقاله درباره بسته بندی
556 دانلود مقاله بسته بندی کالا به عنوان یک رسانه
557 پاورپوینت تولید کیک
558 دانلود پروژه بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک
559 دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی نارمک الیگودرز لرستان
560 دانلود مقاله بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا
561 گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی
562 دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه
563 دانلود مقاله HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی (word+ppt+pdf)
564 مقاله در مورد ژلاتین در صنایع غذایی
565 گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج
566 مقاله : ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
567 مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان
568 مقاله : تولید سرکه از سیب
569 پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن
570 مقاله : پرورش بوقلمون
571 مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
572 دانلود تحقیق بسته‌بندی
573 مقاله کیفیت محصول توسط مشتری
574 مقاله تاریخچه شرکت آچاچی 
575 مقاله موانع صادرات مرکبات 
576 طرح نگهداری میوه و سبزی به روش IQF 
577 گزارشکاربازدید از خط تولید کارخانه گلچکان زمانی برای رشته صنایع غذایی
578 پاورپوینت طرح تولید بسته بندی آب معدنی
579 پاورپوینت کارخانه زمزم اصفهان
580 پاورپوینت طرح توجیهی کارخانه نمک
581 پاورپوینت طرح ریزی کارخانه نان صنعتی
582 نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی)
583 نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی)
584 نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی)
585 گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - تولید نوشابه در کارخانه زمزم
586 مقاله شرکت شکلات ساوه
587 مقاله طرح تهیه ماکارونی
588 مقاله کلیات طرح تهیه ماکارونی
589 پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
590 بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات
591 بررسی بازار سبزیجات خشک
592 مراحل تولید قند
593 استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
594 پروسه تولید آب معدنی 
595 دانلود پایان نامه تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا)
596 گزارش کارآموزی در کارخانجات لبنی - خط تولید شیر
597 گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم
598 گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی
599 پروژه آماده: بررسی فرآیند هیدروژناسیون روغن نباتی (126 صفحه فایل ورد - Word)
600 عوامل پایدار کننده، قوام دهنده و ژل کننده در صنایع غذایی
601 رئولوژی و بافت پنیر
602 تکنولوژی بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
603 نوآوری در بسته بندی مواد غذایی
604 برچسب گذاری مواد غذایی
605 دانلود مقاله گوشت (سوسیس و کالباس)
606 مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (فرمت word)
607 مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
608 مقاله : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
609 پروژه / تحقیق آماده: بررسی مواد اولیه، دستگاه ها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت (120 صفحه فایل ورد - Word)
610 دستورالعمل و فرمولاسیون تهیه بیسکویت، کراکر و کلوچه
611 جزوه کنکوری تکنولوژی غلات
612 تمرینات اصول مهندسی صنایع غذایی
613 علوم و تکنولوژی لبنیات پیشرفته
614 میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن - ویرایش هفتم
615 تشریح و حل المسائل اصول مهندسی صنایع غذایی
616 سیالات غیر نیوتونی و رئولوژی کاربردی
617 درآمدی بر اصول مهندسی صنایع غذایی (پاول سینگ)
618 امولسیفایرها در صنعت غذا
619 دیکشنری تخصصی صنایع غذایی
620 علوم و تکنولوژی شکلات سازی
621 عنوان پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن
622 عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس
623 عنوان مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان
624 عنوان مقاله : تولید سرکه از سیب
625 عنوان مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
626 تحقیق:پرورش قارچ خوراکی
627 پایان نامه رشته صنایع غذایی در مورد امنیت غذا و تغذیه
628 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون شیر شتر
629 تحقیق دوغ کره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری -رشته صنایع غذایی
630 دانلود مقاله تولید گلاب
631 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون کارخانه قند 
632 مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
633 پایان نامه استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی -رشته صنایع غذایی
634 دانلود پروژه خط تولید کارخانه شیر ساورز باشت
635 پایان نامه PMS و تاثیر گیاه مرمکی بر آن
636 دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی)
637 پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات
638 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام چین (سهامی خاص)
639 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی 
640 پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل (رشته صنایع غذایی)
641 پروژه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره هیدروژناسیون روغن نباتی 
642 پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه 
643 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ 
644 گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت پارس مینو 
645 پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 
646 پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی)
647 پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران
648 پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی - رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
649 مقاله نان
650 پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی - رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
651 پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران
652 پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی)
653 پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 
654 گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت پارس مینو 
655 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو و اثرات امگا ۳ 
656 پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه 
657 دانلود پروژه هیدروژناسیون روغن نباتی کارخانه کشت و صنعت شمال
658 پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل (رشته صنایع غذایی)
659 پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی 
660 پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام چین (سهامی خاص)
661 پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش صادرات
662 گزارش کارآموزی در شرکت تهران همبرگر
663 دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی)
664 پایان نامه رشته عمران مقاوم سازی ساختمانهای موجود با اسکلت فولادی در مقابل نیروهای ناشی از زلزله
665 پایان نامه رشته عمران کنترل نیمه فعال پاسخ لرزه ای سازه چند طبقه همراه با سازه مجاور آن به وسیله میراگرهای نیمه فعال
666 پایان نامه رشته عمران بررسی و مقایسه نتایج تحلیل خطی سازه ها با منظور کردن ضریب رفتار و نتایج تحلیلهای دینامیکی غیرخطی
667 راههای بالابردن کیفیت محصولات فست فودی و سیستم های آن
668 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر
669 تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate)
670 بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)
671 تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب‎ با فرمت ورد 17 صفحه
672 دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب‎ با فرمت word-ورد 17 صفحه
673 دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی‎ با فرمت ورد 56 صفحه
674 دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی‎ با فرمت word-ورد 56 صفحه
675 گزارش کارآموزی صنعت شیرینی سازی
676 پاورپوینت طراحی کارخانه رب گوجه فرنگی
677 پاورپوینت کریستالیزاسیون و طباخی برای درس تکنولوژی قند
678 پاورپوینت عمل آوری و شور کردن برای درس اصول نگهداری مواد غذایی
679 پاورپوینت جانشین های کره کاکائو برای صنایع غذایی
680 مقاله استارترهای محصولات لبنی برای صنایع غذایی
681 مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی
682 گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی )
683 پاورپوینت کنفرانس صنایع غذایی : روغن هسته انگور
684 سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان
685 پاورپوینت پمپها و کاربرد آنها در صنایع غذایی 
686 پاورپوینت رب گوجه فرنگی برای صنایع غذایی
687 گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان
688 سمینار برای صنایع غذایی : فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی 
689 پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی
690 ارائه تولید رب گوجه فرنگی برای رشته صنایع غذایی
691 دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه کنسرو سازی صنایع غذایی
692 گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی
693 گزارش کاراموزی کارخانه آبمیوه
694 گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی
695 گزارش بازدید از کارخانه (شرکت ) شاداب خراسان برای صنایع غذایی
696 ارائه : عرقیات گیاهی معطر برای رشته صنایع غذایی
697 ارائه : غنی سازی مواد غذایی
698 ارائه : پوشش های خوراکی برای صنایع غذایی
699 گزارشکار ازمایشگاه غلات برای صنایع غذایی
700 گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی
701 گزارش کاراموزی کارخانه کنسرو سازی سیرنگ برای صنایع غذایی
702 گزارشکار کارخانه تولید رب گوجه فرنگی
703 گزارش کار آموزی کارخانه گل آرد جیرفت 
704 گزارش کارآموزی کارخانه شیر ساورز باشت ( شیراز )
705 گزارش کارآموزی کارخانه شهریارکام (دُرج) مشهد برای صنایع غذایی
706 گزارش کاراموزی کارخانه آبلیمو میناب
707 گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام 
708 گزارش بازدید از کارخانه ماکارونی جام برای صنایع غذایی
709 گزارش کاراموزی کارخانه رب جام چین برای صنایع غذایی
710 گزارش خط تولید رب گوجه فرنگی
711 مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
712 مقاله در مورد ضررهای نوشابه
713 عوامل فیزیکی نگهداری میوه‏ها و سبزیها در سردخانه و روش اندازه‏گیری آنها
714 آیین کار نگهداری انگور در سردخانه
715 مقاله : مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 
716 مقاله : مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون
717 گزارش بازدیداز کارخانه قند جوین
718 آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن 
719 عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه 
720 مقاله با عنوان : استاندارد
721 مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) 
722 ارائه تولید پروتئین سویا برای صنایع غذایی
723 ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی
724 ارائه تولید کنسرو ذرت شیرین برای صنایع غذایی
725 ارائه تولید آدامس برای صنایع غذایی
726 ارائه تولید کشمش برای صنایع غذایی
727 ارائه چیپس میوه برای صنایع غذایی
728 ارائه روغن زیتون برای صنایع غذایی
729 پاورپوینت صنایع غذایی : پروتئین آب پنیر
730 پاورپوینت صنایع غذایی : تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
731 سمیناردرس غلات برای علوم و صنایع غذایی 
732 پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج
733 پاورپوینت صنایع غذایی : کاربرد رئولوژی در صنعت ماکارونی
734 پاورپوینت پسته
735 سوالات امتحانات دروس رشته صنایع غذایی
736 پاورپوینت سمینار علوم و صنایع غذایی :اثیر هیدروکلوئیدها بر روی نان
737 پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم چرب
738 پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ 
739 پاورپوینت صنایع غذایی : گلوتــن 
740 پاورپوینت تاثیر غنی سازى با کلسیم روى خواص ماست
741 پاورپوینت بررسی خواص نان های غنی شده با فیبر غذایی
742 پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی
743 پاورپوینت اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات
744 پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر نان 
745 گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی
746 گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی
747 گزارش و مقاله دوغ برای رشته صنایع غذایی
748 گزارش تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها برای صنایع غذایی
749 پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)
750 مقاله :انواع شیرین کننده از جمله رژیمی برای رشته صنایع غذایی
751 مقاله جامع در مورد بسته بندی
752 مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی
753 مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی
754 غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی 
755 مقاله: نگهداری سیب در سردخانه
756 مقاله : درجه بندی تخم مرغ ها:
757 مقاله :پنیر پروسس و جانشینها برای صنایع غذایی
758 ارائه و مقاله : در مورد زرد آلو برای رشته صنایع غذایی
759 مقاله : بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 
760 خط تولید و فرایند تولید چیپس
761 گزارشکار خط تولید پفک نمکی
762 پایان نامه کارشناسی تکنولوژی تولید ماکارونی
763 پاورپوینت تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگراد شده بر روی خواص نان باگت
764 پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان
765 پاورپوینت تثبیت سبوس برنج واستخراج روغن سبوس برنج 
766 پاورپوینت بررسی اثر طوبت و زمان بر بادام زمینی برای صنایع غذایی
767 پاورپوینت آفلاتوکسین درشیر و فرآورده های لبنی برای رشته صنایع غذایی
768 گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان
769 گزارش پروژه سیستم تولید بیسکویت شرکت گرجی
770 کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 
771 طرح کسب و کار تولید روغن نباتی
772 دانلود طرح توجیحی و بسته بندی آب معدنی برای رشته صنایع غذایی
773 طرح توجیهی شرکت تولید آب معدنی برای رشته صنایع غذایی
774 پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
775 ارائه : فرآوری تخم مرغ برای صنایع غذایی
776 دانلود نمونه سوالات دروس تخصصی صنایع غذایی
777 دانلود نمونه سوالات درس شیمی مواد غذایی برای رشته صنایع غذایی
778 مقاله :استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی
779 ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی
780 گزارش کارخانه تولید قند برای صنایع غذایی
781 چزوه بیوشیمی به صورت ورد
782 مقاله استفاده از طیف‌سنجی رامان برای بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی میوه گوجه‌فرنگی
783 علایم رسیدگی در میوه ها و سبزی ها 
784 گزارش کارآموزی کارخانه آرد
785 گزارش کار صنایع کنسرو
786 پاورپوینت شکلات برای رشته صنایع غذایی
787 پاورپوینت اثرات افزودن آرد سویا بر ارزش غذایی و ویژگی های نان
788 پاورپوینت بررسی کاهش اسید فیتیک در نان فرآوری شده از آرد کامل گندم
789 پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر 
790 نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
791 مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی
792 مقاله در مورد انواع روشهای حرارت دهی مواد غذایی
793 گزارش بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهرکرد 
794 کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی 
795 عوامل مؤثر بر فساد مواد غذایی
796 روشهای نگهداری مواد غذایی
797 گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی
798 کارآموزی شرکت ویتانا برای رشته صنایع غذایی
799 گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی
800 تحقیق در مورد صنعت آبمیوه در ایران
801 گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)
802 گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن
803 گزارش کار آموزی کارخانه نوشابه و آب اشامیدنی
804 گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های لبنی رضوی 
805 بررسی تاثیر غنی سازی شیر با آهن و ویتامین ها
806 کنفرانس بسته بندی مواد غذایی
807 مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید غذای کودک
808 دانلود کتاب تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی
809 مقاله در مورد تکنولوژی روغن
810 دانلود گزارش کار ازمایشگاه میکروبیلوژی 
811 گزارش خط تولید و بسته بندی آب معدنی 
812 گزارش کارآموزی کارخانه آرد مرکزی سیمین دشت 
813 گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی
814 گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی 
815 پروژه خرما و محصولات جانبی برای رشته صنایع غذایی
816 گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران
817 بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت 
818 پاورپوینت آلبومین تخم مرغ
819 پاورپوینت درس تکنولوژی غلات برای صنایع غذایی
820 پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی
821 طرح توجیحی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر 
822 طرح توجیحی تولید رب گوجه فرنگی
823 گزارش تولید گلاب به شیوه سنتی و صنعتی
824 دانلود گزارش کار صنایع کنسرو
825 گزارش کارآموزی دشت مرغاب یک و یک
826 گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران
827 گزارش کارآموزی کارخانه فراورده های گوشتی نوشین شیراز
828 گزارش کارآموزی کارخانه صنایع گوشت دمس
829 گزارش کار آموزی شرکت فرآورده های لبنی رامک
830 گزارش کار بازدید از کارخانه پگاه فارس
831 پروژه طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده ،نان و شیرینی ، کوکی و کراکر
832 پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
833 خط تولید شکلات
834 تولید انواع لواشک و لواشک خرما
835 دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی
836 گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی
837 گزارش کاراموزی کارخانه شکر برای صنایع غذایی
838 گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی (نسیم سامان )
839 گزارش از خط تولید نان صنعتی 
840 گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی
841 گزارش بازدید از کارخانه کنسرو ماهی پردیس
842 انجیر
843 پروژه اصول طراحی کارخانه ی بیسکویت نل امل
844 گزارش کاراموزی کارخانه پگاه آذربایجان غربی
845 گزارش کاراموزی کارخانه اروم ادا برای رشته صنایع غذایی
846 دانلود پاورپوینت در مورد زرده تخم مرغ برای رشته صنایع غذایی
847 بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر
848 بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان
849 اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان 
850 گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه
851 گزارش کارآموزی کارخانه آرد یاسوج
852 دانلود کتاب صنایع نوشابه سازی
853 دانلود ارائه نقش آب پنیر در بهبود کیفیت نان
854 گزارش کار بازدید از کارخانه پالیده ( تولید همبرگر )
855 گزارش بازدید از کارخانه شیر پاک پی
856 گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان
857 گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی
858 دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی
859 کنفرانس بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی کفیر نروژی در طی ذخیره سازی
860 گزارش بازدید از کارخانه کام اوران 
861 ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن
862 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد
863 دانلود آزمایش تولید کلم شور برای عملیات صنایع غذایی
864 گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی
865 گزارش کارآموزی کارخانه بهروز ( تولید سس مایونز )
866 گزارش تهیه و تولید سس کچاپ برای رشته صنایع غذایی
867 آزمایش تولید کمپوت سیب برای درس عملیات صنایع غذایی
868 گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی
869 گزارش کارآموزی کارخانه لبنی بابونه
870 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای صنایع غذایی
871 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد 
872 گزارش کارآموزی کارخانه دادفر ( تولید رب گوجه و آبلیمو و خیارشور)
873 دانلود گزارش کاراموزی کارخانه بیسکویت برای رشته صنایع غذایی
874 گزارش بازدید از کارخانه آبمیوه
875 گزارش کارآموزی کارخانه قند رشته صنایع غذایی
876 سوالات میان ترم و پایان ترم ریاضیات 1 و 2 صنایع غذایی
877 ارائه در مورد آدامس و فرآورده های آن
878 پروژه کارخانه تولید شیر ( درس اصول طراحی کارخانجات )
879 تجهیزات مورد نیاز خط تولید خوراک دام
880 خط تولید خیارشور
881 خط تولید رب گوجه فرنگی
882 مراحل تولید قند
883 گزارش کارآموزی کارخانه آرد
884 خط تولید آب معدنی
885 خط تولید شیر ، ماست ، خامه و دوغ
886 مقاله صنایع غذایی (اکستروژن مواد غذایی با رطوبت بالا)
887 مقاله صنایع غذایی (ویژگی های تغییر شکل ماده ی پوره ی زغال اخته برای کاربردهای فراورش)
888 مقاله صنایع غذایی (تشکیل کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل)
889 مقاله با عنوان: ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
890 پروژه احداث تقاطع در نرم افزار مایکروسافت پروجکت (MSP)
891 پاورپوینت کلزا توسعه و مدیریت
892 شیمی تجزیه
893 پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی 21 اسلاید
894 دانلود مقاله ماشین آلات صنایع غذایی
895 تحقیق/مقاله آماده ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی با فرمت ورد(word)
896 تحقیق/مقاله آماده تولید سرکه از سیب با فرمت ورد(word)
897 گزارش کارآموزی آماده در شرکت زمزم با فرمت ورد(word)
898 بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان دارویی
899 گزارش کارآموزی در تولید غذای منجمد آماده مصرف با فرمت ورد(word)
900 گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی
901 گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف
902 دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی
903 پایان نامه بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفات عملکرد در ده ایزوله خالص
904 گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی زمزم
905 گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی
906 دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی
907 A COMPREHENSIVE GUIDE TO THE HAZARDOUS PROPERTIES OF CHEMICAL SUBSTANCES
908 شرکت راهبرد شریف (تولید روغن نباتی)
909 مراحل تولید قند
910 استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی 
911 تولید آرد 
912 استخراج اتانول از آب پنیر
913 دانلود پاورپوینت آماده کاربرد نانو در صنایع غذایی 
914 اثر زمان نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد گندم
915 پتانسیل فن آورری زیستی در تولید اتانول سوختی از پس آب کارخانجات پنیرسازی
916 بررسی جایگزینی هیدروکلوئیدهای زانتان و بالنگوی شیرازی بجای چربی جهت تولید سوس سالاد رژیمی 
917 بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن
918 اثر فناوری های نوین بر جنبه های مختلف تکنولوژیک مواد غذایی: فناوری نانو
919 نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک
920 دانلود گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی
921 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف (پ تیکا) 
922 صنایع غذایی
923 دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا
924 دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
925 دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان
926 دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری
927 دانلود گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف جهت تعیین خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم
928 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)
929 مقاله لاتین به همراه پاور پوینت و ترجمه
930 دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
931 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
932 دانلود گزارش کارآموزی شرکت قند شیروان
933 گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
934 دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو
935 گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار
936 دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
937 گزارش کارآموزی کارخانه آرد
938 گزارش کارآموزی و پروژه کارآفرینی خط تولید رب گوجه فرنگی
939 سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته 
940 کارخانه قند
941 شرکت شهد ایران- صنعت آبمیوه
942 پایان نامه بررسی مسائل بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی،وضعیت خرمای شهرستان نیکشهر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی