| 501 |
پروژه کارآموزی در کارخانه تولید رب گلچین |
| 502 |
مقاله اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی
مصرف خوراک ، ترکیب |
| 503 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا |
| 504 |
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
| 505 |
مقاله ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی |
| 506 |
مقاله ارزش و اهمیت شیر در تغذیه انسان |
| 507 |
دانلود پروژه کارافرینی روغن نباتی گل شاد |
| 508 |
مقاله روشهای نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی و تقسیم بندی روشها |
| 509 |
مقاله روش های خشک کردن مواد غذایی |
| 510 |
دانلود مقاله روشهای نگهداری گوشت بدون خنک سازی |
| 511 |
مقاله روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده |
| 512 |
نقش غنی سازی آرد در بهبود کیفیت نان و جلوگیری از افزایش
ضایعات |
| 513 |
ارائه برای درس تکنولوژی قند |
| 514 |
معرفی GMP و HACCP و دیگر استانداردها |
| 515 |
ارائه : صنعت اسانسگیری |
| 516 |
دانلود تحقیق آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و
غذاهای اسیدی |
| 517 |
دانلود مقاله مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی |
| 518 |
دانلود تحقیق جامع و کامل غذا |
| 519 |
مقاله مربوط به شیر و تولیدات شیری |
| 520 |
دانلود مقاله کامل در مور شیر و لبنیات وروش های نگهداری آن |
| 521 |
دانلود مقاله شیر و فراورده های آن |
| 522 |
دانلود تحقیق جامع و کامل شیر |
| 523 |
دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری |
| 524 |
راه اندازی خط تولید لبنیات |
| 525 |
مقاله هـــرم غـــذایـــی |
| 526 |
مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی |
| 527 |
مقاله موانع صادرات مرکبات |
| 528 |
مقاله کنجد |
| 529 |
مقاله ساختار قارچ |
| 530 |
مقاله غذا |
| 531 |
مقاله طرزپخت کیک |
| 532 |
مقاله شیر |
| 533 |
مقاله شرکت تولیدی آب پرتغال |
| 534 |
مقاله ساخت آب نبات وشکلات |
| 535 |
مقاله رژیم غذایی در نوجوانان |
| 536 |
مقاله دوغ کره درتهیه ی نوشیدنیهای تخمیری |
| 537 |
مقاله خواص معجزه آسای سیب |
| 538 |
مقاله خاویار |
| 539 |
مقاله چای و قهوه |
| 540 |
دانلود پروژه شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن |
| 541 |
مقاله چای |
| 542 |
مقاله تولید شیر |
| 543 |
مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب |
| 544 |
مقاله لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش
مراقبت های ویژه |
| 545 |
مقاله افزودنیهای غذایی |
| 546 |
مقاله استانداردهای غذایی |
| 547 |
بررسی وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی |
| 548 |
کاراموزی درکارخانه نوشابه زمزم |
| 549 |
دانلود مقاله دوغ - رشته صنایع غذایی |
| 550 |
کاراموزی شرکت زمزم |
| 551 |
دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو) |
| 552 |
دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی |
| 553 |
دانلود مقاله استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی |
| 554 |
دانلود مقاله بسته بندی |
| 555 |
دانلود مقاله درباره بسته بندی |
| 556 |
دانلود مقاله بسته بندی کالا به عنوان یک رسانه |
| 557 |
پاورپوینت تولید کیک |
| 558 |
دانلود پروژه بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر
آب پنیر و پودر شیر خشک |
| 559 |
دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی نارمک الیگودرز لرستان |
| 560 |
دانلود مقاله بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت
ایزوله پروتئین سویا |
| 561 |
گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی |
| 562 |
دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه |
| 563 |
دانلود مقاله HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی (word+ppt+pdf) |
| 564 |
مقاله در مورد ژلاتین در صنایع غذایی |
| 565 |
گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج |
| 566 |
مقاله : ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
| 567 |
مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
| 568 |
مقاله : تولید سرکه از سیب |
| 569 |
پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن |
| 570 |
مقاله : پرورش بوقلمون |
| 571 |
مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
| 572 |
دانلود تحقیق بستهبندی |
| 573 |
مقاله کیفیت محصول توسط مشتری |
| 574 |
مقاله تاریخچه شرکت آچاچی |
| 575 |
مقاله موانع صادرات مرکبات |
| 576 |
طرح نگهداری میوه و سبزی به روش IQF |
| 577 |
گزارشکاربازدید از خط تولید کارخانه گلچکان زمانی برای رشته
صنایع غذایی |
| 578 |
پاورپوینت طرح تولید بسته بندی آب معدنی |
| 579 |
پاورپوینت کارخانه زمزم اصفهان |
| 580 |
پاورپوینت طرح توجیهی کارخانه نمک |
| 581 |
پاورپوینت طرح ریزی کارخانه نان صنعتی |
| 582 |
نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با
پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی) |
| 583 |
نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با
پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی) |
| 584 |
نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با
پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی) |
| 585 |
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - تولید نوشابه در کارخانه
زمزم |
| 586 |
مقاله شرکت شکلات ساوه |
| 587 |
مقاله طرح تهیه ماکارونی |
| 588 |
مقاله کلیات طرح تهیه ماکارونی |
| 589 |
پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند |
| 590 |
بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش
صادرات |
| 591 |
بررسی بازار سبزیجات خشک |
| 592 |
مراحل تولید قند |
| 593 |
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی |
| 594 |
پروسه تولید آب معدنی |
| 595 |
دانلود پایان نامه تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا) |
| 596 |
گزارش کارآموزی در کارخانجات لبنی - خط تولید شیر |
| 597 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم |
| 598 |
گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی |
| 599 |
پروژه آماده: بررسی فرآیند هیدروژناسیون روغن نباتی (126 صفحه
فایل ورد - Word) |
| 600 |
عوامل پایدار کننده، قوام دهنده و ژل کننده در صنایع غذایی |
| 601 |
رئولوژی و بافت پنیر |
| 602 |
تکنولوژی بسته بندی های هوشمند مواد غذایی |
| 603 |
نوآوری در بسته بندی مواد غذایی |
| 604 |
برچسب گذاری مواد غذایی |
| 605 |
دانلود مقاله گوشت (سوسیس و کالباس) |
| 606 |
مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (فرمت word) |
| 607 |
مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
| 608 |
مقاله : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
| 609 |
پروژه / تحقیق آماده: بررسی مواد اولیه، دستگاه ها و تجهیزات
مورد استفاده در صنعت گوشت (120 صفحه فایل ورد - Word) |
| 610 |
دستورالعمل و فرمولاسیون تهیه بیسکویت، کراکر و کلوچه |
| 611 |
جزوه کنکوری تکنولوژی غلات |
| 612 |
تمرینات اصول مهندسی صنایع غذایی |
| 613 |
علوم و تکنولوژی لبنیات پیشرفته |
| 614 |
میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن - ویرایش هفتم |
| 615 |
تشریح و حل المسائل اصول مهندسی صنایع غذایی |
| 616 |
سیالات غیر نیوتونی و رئولوژی کاربردی |
| 617 |
درآمدی بر اصول مهندسی صنایع غذایی (پاول سینگ) |
| 618 |
امولسیفایرها در صنعت غذا |
| 619 |
دیکشنری تخصصی صنایع غذایی |
| 620 |
علوم و تکنولوژی شکلات سازی |
| 621 |
عنوان پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با
آن |
| 622 |
عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
| 623 |
عنوان مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
| 624 |
عنوان مقاله : تولید سرکه از سیب |
| 625 |
عنوان مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
| 626 |
تحقیق:پرورش قارچ خوراکی |
| 627 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی در مورد امنیت غذا و تغذیه |
| 628 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون شیر شتر |
| 629 |
تحقیق دوغ کره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری -رشته صنایع غذایی |
| 630 |
دانلود مقاله تولید گلاب |
| 631 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون کارخانه قند |
| 632 |
مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
| 633 |
پایان نامه استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی -رشته صنایع غذایی |
| 634 |
دانلود پروژه خط تولید کارخانه شیر ساورز باشت |
| 635 |
پایان نامه PMS و تاثیر گیاه مرمکی بر آن |
| 636 |
دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی) |
| 637 |
پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای
افزایش صادرات |
| 638 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام
چین (سهامی خاص) |
| 639 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی |
| 640 |
پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید
شیر استریل (رشته صنایع غذایی) |
| 641 |
پروژه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره هیدروژناسیون روغن
نباتی |
| 642 |
پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه |
| 643 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو
و اثرات امگا ۳ |
| 644 |
گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت
پارس مینو |
| 645 |
پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی |
| 646 |
پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی) |
| 647 |
پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران |
| 648 |
پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی -
رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان |
| 649 |
مقاله نان |
| 650 |
پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی -
رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان |
| 651 |
پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران |
| 652 |
پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی) |
| 653 |
پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی |
| 654 |
گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت
پارس مینو |
| 655 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو
و اثرات امگا ۳ |
| 656 |
پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه |
| 657 |
دانلود پروژه هیدروژناسیون روغن نباتی کارخانه کشت و صنعت شمال |
| 658 |
پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید
شیر استریل (رشته صنایع غذایی) |
| 659 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی |
| 660 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام
چین (سهامی خاص) |
| 661 |
پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای
افزایش صادرات |
| 662 |
گزارش کارآموزی در شرکت تهران همبرگر |
| 663 |
دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی) |
| 664 |
پایان نامه رشته عمران مقاوم سازی ساختمانهای موجود با اسکلت
فولادی در مقابل نیروهای ناشی از زلزله |
| 665 |
پایان نامه رشته عمران کنترل نیمه فعال پاسخ لرزه ای سازه چند
طبقه همراه با سازه مجاور آن به وسیله میراگرهای نیمه فعال |
| 666 |
پایان نامه رشته عمران بررسی و مقایسه نتایج تحلیل خطی سازه ها
با منظور کردن ضریب رفتار و نتایج تحلیلهای دینامیکی غیرخطی |
| 667 |
راههای بالابردن کیفیت محصولات فست فودی و سیستم های آن |
| 668 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر |
| 669 |
تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات
فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) |
| 670 |
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و
رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) |
| 671 |
تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب با فرمت ورد 17
صفحه |
| 672 |
دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب با فرمت
word-ورد 17 صفحه |
| 673 |
دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن
مواد غذایی با فرمت ورد 56 صفحه |
| 674 |
دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن
مواد غذایی با فرمت word-ورد 56 صفحه |
| 675 |
گزارش کارآموزی صنعت شیرینی سازی |
| 676 |
پاورپوینت طراحی کارخانه رب گوجه فرنگی |
| 677 |
پاورپوینت کریستالیزاسیون و طباخی برای درس تکنولوژی قند |
| 678 |
پاورپوینت عمل آوری و شور کردن برای درس اصول نگهداری مواد
غذایی |
| 679 |
پاورپوینت جانشین های کره کاکائو برای صنایع غذایی |
| 680 |
مقاله استارترهای محصولات لبنی برای صنایع غذایی |
| 681 |
مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی |
| 682 |
گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی ) |
| 683 |
پاورپوینت کنفرانس صنایع غذایی : روغن هسته انگور |
| 684 |
سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص
رئولوژیک خمیر و نان |
| 685 |
پاورپوینت پمپها و کاربرد آنها در صنایع غذایی |
| 686 |
پاورپوینت رب گوجه فرنگی برای صنایع غذایی |
| 687 |
گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان |
| 688 |
سمینار برای صنایع غذایی : فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در
صنایع لبنی |
| 689 |
پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی |
| 690 |
ارائه تولید رب گوجه فرنگی برای رشته صنایع غذایی |
| 691 |
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه کنسرو سازی صنایع غذایی |
| 692 |
گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی |
| 693 |
گزارش کاراموزی کارخانه آبمیوه |
| 694 |
گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی |
| 695 |
گزارش بازدید از کارخانه (شرکت ) شاداب خراسان برای صنایع غذایی |
| 696 |
ارائه : عرقیات گیاهی معطر برای رشته صنایع غذایی |
| 697 |
ارائه : غنی سازی مواد غذایی |
| 698 |
ارائه : پوشش های خوراکی برای صنایع غذایی |
| 699 |
گزارشکار ازمایشگاه غلات برای صنایع غذایی |
| 700 |
گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی |
| 701 |
گزارش کاراموزی کارخانه کنسرو سازی سیرنگ برای صنایع غذایی |
| 702 |
گزارشکار کارخانه تولید رب گوجه فرنگی |
| 703 |
گزارش کار آموزی کارخانه گل آرد جیرفت |
| 704 |
گزارش کارآموزی کارخانه شیر ساورز باشت ( شیراز ) |
| 705 |
گزارش کارآموزی کارخانه شهریارکام (دُرج) مشهد برای صنایع غذایی |
| 706 |
گزارش کاراموزی کارخانه آبلیمو میناب |
| 707 |
گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام |
| 708 |
گزارش بازدید از کارخانه ماکارونی جام برای صنایع غذایی |
| 709 |
گزارش کاراموزی کارخانه رب جام چین برای صنایع غذایی |
| 710 |
گزارش خط تولید رب گوجه فرنگی |
| 711 |
مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی |
| 712 |
مقاله در مورد ضررهای نوشابه |
| 713 |
عوامل فیزیکی نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه و روش
اندازهگیری آنها |
| 714 |
آیین کار نگهداری انگور در سردخانه |
| 715 |
مقاله : مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی |
| 716 |
مقاله : مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون |
| 717 |
گزارش بازدیداز کارخانه قند جوین |
| 718 |
آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن |
| 719 |
عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در
سردخانه |
| 720 |
مقاله با عنوان : استاندارد |
| 721 |
مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید
(مرغ) |
| 722 |
ارائه تولید پروتئین سویا برای صنایع غذایی |
| 723 |
ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی |
| 724 |
ارائه تولید کنسرو ذرت شیرین برای صنایع غذایی |
| 725 |
ارائه تولید آدامس برای صنایع غذایی |
| 726 |
ارائه تولید کشمش برای صنایع غذایی |
| 727 |
ارائه چیپس میوه برای صنایع غذایی |
| 728 |
ارائه روغن زیتون برای صنایع غذایی |
| 729 |
پاورپوینت صنایع غذایی : پروتئین آب پنیر |
| 730 |
پاورپوینت صنایع غذایی : تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک |
| 731 |
سمیناردرس غلات برای علوم و صنایع غذایی |
| 732 |
پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در
سبوس برنج |
| 733 |
پاورپوینت صنایع غذایی : کاربرد رئولوژی در صنعت ماکارونی |
| 734 |
پاورپوینت پسته |
| 735 |
سوالات امتحانات دروس رشته صنایع غذایی |
| 736 |
پاورپوینت سمینار علوم و صنایع غذایی :اثیر هیدروکلوئیدها بر
روی نان |
| 737 |
پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم
چرب |
| 738 |
پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو
فاز شدن دوغ |
| 739 |
پاورپوینت صنایع غذایی : گلوتــن |
| 740 |
پاورپوینت تاثیر غنی سازى با کلسیم روى خواص ماست |
| 741 |
پاورپوینت بررسی خواص نان های غنی شده با فیبر غذایی |
| 742 |
پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته
صنایع غذایی |
| 743 |
پاورپوینت اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات
غلات |
| 744 |
پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر
نان |
| 745 |
گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی |
| 746 |
گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی |
| 747 |
گزارش و مقاله دوغ برای رشته صنایع غذایی |
| 748 |
گزارش تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها برای صنایع غذایی |
| 749 |
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) |
| 750 |
مقاله :انواع شیرین کننده از جمله رژیمی برای رشته صنایع غذایی |
| 751 |
مقاله جامع در مورد بسته بندی |
| 752 |
مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی |
| 753 |
مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی |
| 754 |
غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی |
| 755 |
مقاله: نگهداری سیب در سردخانه |
| 756 |
مقاله : درجه بندی تخم مرغ ها: |
| 757 |
مقاله :پنیر پروسس و جانشینها برای صنایع غذایی |
| 758 |
ارائه و مقاله : در مورد زرد آلو برای رشته صنایع غذایی |
| 759 |
مقاله : بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی |
| 760 |
خط تولید و فرایند تولید چیپس |
| 761 |
گزارشکار خط تولید پفک نمکی |
| 762 |
پایان نامه کارشناسی تکنولوژی تولید ماکارونی |
| 763 |
پاورپوینت تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگراد شده بر روی خواص نان
باگت |
| 764 |
پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان |
| 765 |
پاورپوینت تثبیت سبوس برنج واستخراج روغن سبوس برنج |
| 766 |
پاورپوینت بررسی اثر طوبت و زمان بر بادام زمینی برای صنایع
غذایی |
| 767 |
پاورپوینت آفلاتوکسین درشیر و فرآورده های لبنی برای رشته صنایع
غذایی |
| 768 |
گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان |
| 769 |
گزارش پروژه سیستم تولید بیسکویت شرکت گرجی |
| 770 |
کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد |
| 771 |
طرح کسب و کار تولید روغن نباتی |
| 772 |
دانلود طرح توجیحی و بسته بندی آب معدنی برای رشته صنایع غذایی |
| 773 |
طرح توجیهی شرکت تولید آب معدنی برای رشته صنایع غذایی |
| 774 |
پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی |
| 775 |
ارائه : فرآوری تخم مرغ برای صنایع غذایی |
| 776 |
دانلود نمونه سوالات دروس تخصصی صنایع غذایی |
| 777 |
دانلود نمونه سوالات درس شیمی مواد غذایی برای رشته صنایع غذایی |
| 778 |
مقاله :استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی |
| 779 |
ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی |
| 780 |
گزارش کارخانه تولید قند برای صنایع غذایی |
| 781 |
چزوه بیوشیمی به صورت ورد |
| 782 |
مقاله استفاده از طیفسنجی رامان برای بررسی غیرمخرب پارامترهای
کیفی میوه گوجهفرنگی |
| 783 |
علایم رسیدگی در میوه ها و سبزی ها |
| 784 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد |
| 785 |
گزارش کار صنایع کنسرو |
| 786 |
پاورپوینت شکلات برای رشته صنایع غذایی |
| 787 |
پاورپوینت اثرات افزودن آرد سویا بر ارزش غذایی و ویژگی های نان |
| 788 |
پاورپوینت بررسی کاهش اسید فیتیک در نان فرآوری شده از آرد کامل
گندم |
| 789 |
پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر
محصولات تخمیری ماست و پنیر |
| 790 |
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
| 791 |
مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی |
| 792 |
مقاله در مورد انواع روشهای حرارت دهی مواد غذایی |
| 793 |
گزارش بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهرکرد |
| 794 |
کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی |
| 795 |
عوامل مؤثر بر فساد مواد غذایی |
| 796 |
روشهای نگهداری مواد غذایی |
| 797 |
گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی |
| 798 |
کارآموزی شرکت ویتانا برای رشته صنایع غذایی |
| 799 |
گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی |
| 800 |
تحقیق در مورد صنعت آبمیوه در ایران |
| 801 |
گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله) |
| 802 |
گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن |
| 803 |
گزارش کار آموزی کارخانه نوشابه و آب اشامیدنی |
| 804 |
گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های لبنی رضوی |
| 805 |
بررسی تاثیر غنی سازی شیر با آهن و ویتامین ها |
| 806 |
کنفرانس بسته بندی مواد غذایی |
| 807 |
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید غذای کودک |
| 808 |
دانلود کتاب تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی |
| 809 |
مقاله در مورد تکنولوژی روغن |
| 810 |
دانلود گزارش کار ازمایشگاه میکروبیلوژی |
| 811 |
گزارش خط تولید و بسته بندی آب معدنی |
| 812 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد مرکزی سیمین دشت |
| 813 |
گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی |
| 814 |
گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی |
| 815 |
پروژه خرما و محصولات جانبی برای رشته صنایع غذایی |
| 816 |
گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران |
| 817 |
بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت |
| 818 |
پاورپوینت آلبومین تخم مرغ |
| 819 |
پاورپوینت درس تکنولوژی غلات برای صنایع غذایی |
| 820 |
پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی |
| 821 |
طرح توجیحی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر |
| 822 |
طرح توجیحی تولید رب گوجه فرنگی |
| 823 |
گزارش تولید گلاب به شیوه سنتی و صنعتی |
| 824 |
دانلود گزارش کار صنایع کنسرو |
| 825 |
گزارش کارآموزی دشت مرغاب یک و یک |
| 826 |
گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران |
| 827 |
گزارش کارآموزی کارخانه فراورده های گوشتی نوشین شیراز |
| 828 |
گزارش کارآموزی کارخانه صنایع گوشت دمس |
| 829 |
گزارش کار آموزی شرکت فرآورده های لبنی رامک |
| 830 |
گزارش کار بازدید از کارخانه پگاه فارس |
| 831 |
پروژه طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده ،نان و شیرینی ، کوکی و
کراکر |
| 832 |
پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی |
| 833 |
خط تولید شکلات |
| 834 |
تولید انواع لواشک و لواشک خرما |
| 835 |
دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی |
| 836 |
گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی |
| 837 |
گزارش کاراموزی کارخانه شکر برای صنایع غذایی |
| 838 |
گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی (نسیم سامان ) |
| 839 |
گزارش از خط تولید نان صنعتی |
| 840 |
گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی |
| 841 |
گزارش بازدید از کارخانه کنسرو ماهی پردیس |
| 842 |
انجیر |
| 843 |
پروژه اصول طراحی کارخانه ی بیسکویت نل امل |
| 844 |
گزارش کاراموزی کارخانه پگاه آذربایجان غربی |
| 845 |
گزارش کاراموزی کارخانه اروم ادا برای رشته صنایع غذایی |
| 846 |
دانلود پاورپوینت در مورد زرده تخم مرغ برای رشته صنایع غذایی |
| 847 |
بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر |
| 848 |
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن
آفتابگردان |
| 849 |
اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان |
| 850 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه |
| 851 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد یاسوج |
| 852 |
دانلود کتاب صنایع نوشابه سازی |
| 853 |
دانلود ارائه نقش آب پنیر در بهبود کیفیت نان |
| 854 |
گزارش کار بازدید از کارخانه پالیده ( تولید همبرگر ) |
| 855 |
گزارش بازدید از کارخانه شیر پاک پی |
| 856 |
گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان |
| 857 |
گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی |
| 858 |
دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی |
| 859 |
کنفرانس بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی کفیر نروژی در طی
ذخیره سازی |
| 860 |
گزارش بازدید از کارخانه کام اوران |
| 861 |
ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن |
| 862 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد |
| 863 |
دانلود آزمایش تولید کلم شور برای عملیات صنایع غذایی |
| 864 |
گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی |
| 865 |
گزارش کارآموزی کارخانه بهروز ( تولید سس مایونز ) |
| 866 |
گزارش تهیه و تولید سس کچاپ برای رشته صنایع غذایی |
| 867 |
آزمایش تولید کمپوت سیب برای درس عملیات صنایع غذایی |
| 868 |
گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی |
| 869 |
گزارش کارآموزی کارخانه لبنی بابونه |
| 870 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای صنایع غذایی |
| 871 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد |
| 872 |
گزارش کارآموزی کارخانه دادفر ( تولید رب گوجه و آبلیمو و
خیارشور) |
| 873 |
دانلود گزارش کاراموزی کارخانه بیسکویت برای رشته صنایع غذایی |
| 874 |
گزارش بازدید از کارخانه آبمیوه |
| 875 |
گزارش کارآموزی کارخانه قند رشته صنایع غذایی |
| 876 |
سوالات میان ترم و پایان ترم ریاضیات 1 و 2 صنایع غذایی |
| 877 |
ارائه در مورد آدامس و فرآورده های آن |
| 878 |
پروژه کارخانه تولید شیر ( درس اصول طراحی کارخانجات ) |
| 879 |
تجهیزات مورد نیاز خط تولید خوراک دام |
| 880 |
خط تولید خیارشور |
| 881 |
خط تولید رب گوجه فرنگی |
| 882 |
مراحل تولید قند |
| 883 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد |
| 884 |
خط تولید آب معدنی |
| 885 |
خط تولید شیر ، ماست ، خامه و دوغ |
| 886 |
مقاله صنایع غذایی (اکستروژن مواد غذایی با رطوبت بالا) |
| 887 |
مقاله صنایع غذایی (ویژگی های تغییر شکل ماده ی پوره ی زغال
اخته برای کاربردهای فراورش) |
| 888 |
مقاله صنایع غذایی (تشکیل کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول در
سیستم های مدل کارامل) |
| 889 |
مقاله با عنوان: ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
| 890 |
پروژه احداث تقاطع در نرم افزار مایکروسافت پروجکت (MSP) |
| 891 |
پاورپوینت کلزا توسعه و مدیریت |
| 892 |
شیمی تجزیه |
| 893 |
پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی 21 اسلاید |
| 894 |
دانلود مقاله ماشین آلات صنایع غذایی |
| 895 |
تحقیق/مقاله آماده ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی با فرمت
ورد(word) |
| 896 |
تحقیق/مقاله آماده تولید سرکه از سیب با فرمت ورد(word) |
| 897 |
گزارش کارآموزی آماده در شرکت زمزم با فرمت ورد(word) |
| 898 |
بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان
دارویی |
| 899 |
گزارش کارآموزی در تولید غذای منجمد آماده مصرف با فرمت
ورد(word) |
| 900 |
گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی |
| 901 |
گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف |
| 902 |
دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی |
| 903 |
پایان نامه بررسی قابلیت ترکیبپذیری عمومی و خصوصی برای صفات
عملکرد در ده ایزوله خالص |
| 904 |
گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی زمزم |
| 905 |
گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی |
| 906 |
دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی |
| 907 |
A COMPREHENSIVE GUIDE TO THE HAZARDOUS PROPERTIES OF CHEMICAL
SUBSTANCES |
| 908 |
شرکت راهبرد شریف (تولید روغن نباتی) |
| 909 |
مراحل تولید قند |
| 910 |
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی |
| 911 |
تولید آرد |
| 912 |
استخراج اتانول از آب پنیر |
| 913 |
دانلود پاورپوینت آماده کاربرد نانو در صنایع غذایی |
| 914 |
اثر زمان نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد گندم |
| 915 |
پتانسیل فن آورری زیستی در تولید اتانول سوختی از پس آب
کارخانجات پنیرسازی |
| 916 |
بررسی جایگزینی هیدروکلوئیدهای زانتان و بالنگوی شیرازی بجای
چربی جهت تولید سوس سالاد رژیمی |
| 917 |
بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار و ارزیابی برخی
خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن |
| 918 |
اثر فناوری های نوین بر جنبه های مختلف تکنولوژیک مواد غذایی:
فناوری نانو |
| 919 |
نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی
کیک |
| 920 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی |
| 921 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف (پ
تیکا) |
| 922 |
صنایع غذایی |
| 923 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا |
| 924 |
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
| 925 |
دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین
مغان |
| 926 |
دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری |
| 927 |
دانلود گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف جهت تعیین
خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم |
| 928 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآوردههای گوشتی آمل (کاله) |
| 929 |
مقاله لاتین به همراه پاور پوینت و ترجمه |
| 930 |
دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس |
| 931 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه |
| 932 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت قند شیروان |
| 933 |
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
| 934 |
دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو |
| 935 |
گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار |
| 936 |
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار |
| 937 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد |
| 938 |
گزارش کارآموزی و پروژه کارآفرینی خط تولید رب گوجه فرنگی |
| 939 |
سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته |
| 940 |
کارخانه قند |
| 941 |
شرکت شهد ایران- صنعت آبمیوه |
| 942 |
پایان نامه بررسی مسائل بازاریابی و صادرات محصولات
کشاورزی،وضعیت خرمای شهرستان نیکشهر |