501 |
پروژه کارآموزی در کارخانه تولید رب گلچین |
502 |
مقاله اثر سطوح مختلف سبوس برنج فراوری شده با حرارت بر روی
مصرف خوراک ، ترکیب |
503 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا |
504 |
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
505 |
مقاله ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی |
506 |
مقاله ارزش و اهمیت شیر در تغذیه انسان |
507 |
دانلود پروژه کارافرینی روغن نباتی گل شاد |
508 |
مقاله روشهای نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی و تقسیم بندی روشها |
509 |
مقاله روش های خشک کردن مواد غذایی |
510 |
دانلود مقاله روشهای نگهداری گوشت بدون خنک سازی |
511 |
مقاله روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده |
512 |
نقش غنی سازی آرد در بهبود کیفیت نان و جلوگیری از افزایش
ضایعات |
513 |
ارائه برای درس تکنولوژی قند |
514 |
معرفی GMP و HACCP و دیگر استانداردها |
515 |
ارائه : صنعت اسانسگیری |
516 |
دانلود تحقیق آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و
غذاهای اسیدی |
517 |
دانلود مقاله مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی |
518 |
دانلود تحقیق جامع و کامل غذا |
519 |
مقاله مربوط به شیر و تولیدات شیری |
520 |
دانلود مقاله کامل در مور شیر و لبنیات وروش های نگهداری آن |
521 |
دانلود مقاله شیر و فراورده های آن |
522 |
دانلود تحقیق جامع و کامل شیر |
523 |
دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری |
524 |
راه اندازی خط تولید لبنیات |
525 |
مقاله هـــرم غـــذایـــی |
526 |
مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی |
527 |
مقاله موانع صادرات مرکبات |
528 |
مقاله کنجد |
529 |
مقاله ساختار قارچ |
530 |
مقاله غذا |
531 |
مقاله طرزپخت کیک |
532 |
مقاله شیر |
533 |
مقاله شرکت تولیدی آب پرتغال |
534 |
مقاله ساخت آب نبات وشکلات |
535 |
مقاله رژیم غذایی در نوجوانان |
536 |
مقاله دوغ کره درتهیه ی نوشیدنیهای تخمیری |
537 |
مقاله خواص معجزه آسای سیب |
538 |
مقاله خاویار |
539 |
مقاله چای و قهوه |
540 |
دانلود پروژه شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن |
541 |
مقاله چای |
542 |
مقاله تولید شیر |
543 |
مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب |
544 |
مقاله لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش
مراقبت های ویژه |
545 |
مقاله افزودنیهای غذایی |
546 |
مقاله استانداردهای غذایی |
547 |
بررسی وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی |
548 |
کاراموزی درکارخانه نوشابه زمزم |
549 |
دانلود مقاله دوغ - رشته صنایع غذایی |
550 |
کاراموزی شرکت زمزم |
551 |
دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو) |
552 |
دانلود تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی |
553 |
دانلود مقاله استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی |
554 |
دانلود مقاله بسته بندی |
555 |
دانلود مقاله درباره بسته بندی |
556 |
دانلود مقاله بسته بندی کالا به عنوان یک رسانه |
557 |
پاورپوینت تولید کیک |
558 |
دانلود پروژه بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر
آب پنیر و پودر شیر خشک |
559 |
دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی نارمک الیگودرز لرستان |
560 |
دانلود مقاله بررسی اثر زانتان و کاراگینان بر خواص حلالیت
ایزوله پروتئین سویا |
561 |
گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی |
562 |
دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه |
563 |
دانلود مقاله HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی (word+ppt+pdf) |
564 |
مقاله در مورد ژلاتین در صنایع غذایی |
565 |
گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج |
566 |
مقاله : ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
567 |
مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
568 |
مقاله : تولید سرکه از سیب |
569 |
پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن |
570 |
مقاله : پرورش بوقلمون |
571 |
مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
572 |
دانلود تحقیق بستهبندی |
573 |
مقاله کیفیت محصول توسط مشتری |
574 |
مقاله تاریخچه شرکت آچاچی |
575 |
مقاله موانع صادرات مرکبات |
576 |
طرح نگهداری میوه و سبزی به روش IQF |
577 |
گزارشکاربازدید از خط تولید کارخانه گلچکان زمانی برای رشته
صنایع غذایی |
578 |
پاورپوینت طرح تولید بسته بندی آب معدنی |
579 |
پاورپوینت کارخانه زمزم اصفهان |
580 |
پاورپوینت طرح توجیهی کارخانه نمک |
581 |
پاورپوینت طرح ریزی کارخانه نان صنعتی |
582 |
نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با
پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی) |
583 |
نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با
پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی) |
584 |
نمونه سوالات استخدامی وزارت آموزش و پرورش رشته صنایع غذایی با
پاسخ ( کشاورزی گرایش صنایع غذایی) |
585 |
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - تولید نوشابه در کارخانه
زمزم |
586 |
مقاله شرکت شکلات ساوه |
587 |
مقاله طرح تهیه ماکارونی |
588 |
مقاله کلیات طرح تهیه ماکارونی |
589 |
پروژه فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند |
590 |
بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای افزایش
صادرات |
591 |
بررسی بازار سبزیجات خشک |
592 |
مراحل تولید قند |
593 |
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی |
594 |
پروسه تولید آب معدنی |
595 |
دانلود پایان نامه تکنولوژی تولید پنیر سفید ایرانی(فتا) |
596 |
گزارش کارآموزی در کارخانجات لبنی - خط تولید شیر |
597 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم |
598 |
گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی |
599 |
پروژه آماده: بررسی فرآیند هیدروژناسیون روغن نباتی (126 صفحه
فایل ورد - Word) |
600 |
عوامل پایدار کننده، قوام دهنده و ژل کننده در صنایع غذایی |
601 |
رئولوژی و بافت پنیر |
602 |
تکنولوژی بسته بندی های هوشمند مواد غذایی |
603 |
نوآوری در بسته بندی مواد غذایی |
604 |
برچسب گذاری مواد غذایی |
605 |
دانلود مقاله گوشت (سوسیس و کالباس) |
606 |
مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (فرمت word) |
607 |
مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
608 |
مقاله : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
609 |
پروژه / تحقیق آماده: بررسی مواد اولیه، دستگاه ها و تجهیزات
مورد استفاده در صنعت گوشت (120 صفحه فایل ورد - Word) |
610 |
دستورالعمل و فرمولاسیون تهیه بیسکویت، کراکر و کلوچه |
611 |
جزوه کنکوری تکنولوژی غلات |
612 |
تمرینات اصول مهندسی صنایع غذایی |
613 |
علوم و تکنولوژی لبنیات پیشرفته |
614 |
میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن - ویرایش هفتم |
615 |
تشریح و حل المسائل اصول مهندسی صنایع غذایی |
616 |
سیالات غیر نیوتونی و رئولوژی کاربردی |
617 |
درآمدی بر اصول مهندسی صنایع غذایی (پاول سینگ) |
618 |
امولسیفایرها در صنعت غذا |
619 |
دیکشنری تخصصی صنایع غذایی |
620 |
علوم و تکنولوژی شکلات سازی |
621 |
عنوان پایان نامه : بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با
آن |
622 |
عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
623 |
عنوان مقاله : فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
624 |
عنوان مقاله : تولید سرکه از سیب |
625 |
عنوان مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
626 |
تحقیق:پرورش قارچ خوراکی |
627 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی در مورد امنیت غذا و تغذیه |
628 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون شیر شتر |
629 |
تحقیق دوغ کره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری -رشته صنایع غذایی |
630 |
دانلود مقاله تولید گلاب |
631 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون کارخانه قند |
632 |
مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
633 |
پایان نامه استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی -رشته صنایع غذایی |
634 |
دانلود پروژه خط تولید کارخانه شیر ساورز باشت |
635 |
پایان نامه PMS و تاثیر گیاه مرمکی بر آن |
636 |
دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی) |
637 |
پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای
افزایش صادرات |
638 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام
چین (سهامی خاص) |
639 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی |
640 |
پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید
شیر استریل (رشته صنایع غذایی) |
641 |
پروژه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره هیدروژناسیون روغن
نباتی |
642 |
پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه |
643 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو
و اثرات امگا ۳ |
644 |
گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت
پارس مینو |
645 |
پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی |
646 |
پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی) |
647 |
پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران |
648 |
پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی -
رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان |
649 |
مقاله نان |
650 |
پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی -
رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان |
651 |
پایان نامه برسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر
تهران |
652 |
پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی(رشته صنایع غذایی) |
653 |
پایان نامه کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی |
654 |
گزارش کاراموزی کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون تولیدات شرکت
پارس مینو |
655 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی پیرامون خواص ماهی و میگو
و اثرات امگا ۳ |
656 |
پروژه رشته صنایع غذایی درباره تاریخچه سردخانه |
657 |
دانلود پروژه هیدروژناسیون روغن نباتی کارخانه کشت و صنعت شمال |
658 |
پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید
شیر استریل (رشته صنایع غذایی) |
659 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی پیرامون استانداردهای غذایی |
660 |
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی درباره کارخانه رب جام
چین (سهامی خاص) |
661 |
پایان نامه بررسی موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهایی برای
افزایش صادرات |
662 |
گزارش کارآموزی در شرکت تهران همبرگر |
663 |
دانلود پایان نامه پیرامون تصفیه فاضلاب (صنایع غذایی) |
664 |
پایان نامه رشته عمران مقاوم سازی ساختمانهای موجود با اسکلت
فولادی در مقابل نیروهای ناشی از زلزله |
665 |
پایان نامه رشته عمران کنترل نیمه فعال پاسخ لرزه ای سازه چند
طبقه همراه با سازه مجاور آن به وسیله میراگرهای نیمه فعال |
666 |
پایان نامه رشته عمران بررسی و مقایسه نتایج تحلیل خطی سازه ها
با منظور کردن ضریب رفتار و نتایج تحلیلهای دینامیکی غیرخطی |
667 |
راههای بالابردن کیفیت محصولات فست فودی و سیستم های آن |
668 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر |
669 |
تاثیر شرایط عصاره گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات
فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) |
670 |
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و
رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) |
671 |
تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب با فرمت ورد 17
صفحه |
672 |
دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره تولید سرکه از سیب با فرمت
word-ورد 17 صفحه |
673 |
دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن
مواد غذایی با فرمت ورد 56 صفحه |
674 |
دانلود تحقیق و مقاله آماده درباره فناوری های نوین خشک کردن
مواد غذایی با فرمت word-ورد 56 صفحه |
675 |
گزارش کارآموزی صنعت شیرینی سازی |
676 |
پاورپوینت طراحی کارخانه رب گوجه فرنگی |
677 |
پاورپوینت کریستالیزاسیون و طباخی برای درس تکنولوژی قند |
678 |
پاورپوینت عمل آوری و شور کردن برای درس اصول نگهداری مواد
غذایی |
679 |
پاورپوینت جانشین های کره کاکائو برای صنایع غذایی |
680 |
مقاله استارترهای محصولات لبنی برای صنایع غذایی |
681 |
مقاله میکروبیولوژی گوشت و طعم دار کردن گوشت برای صنایع غذایی |
682 |
گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی ) |
683 |
پاورپوینت کنفرانس صنایع غذایی : روغن هسته انگور |
684 |
سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص
رئولوژیک خمیر و نان |
685 |
پاورپوینت پمپها و کاربرد آنها در صنایع غذایی |
686 |
پاورپوینت رب گوجه فرنگی برای صنایع غذایی |
687 |
گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان |
688 |
سمینار برای صنایع غذایی : فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در
صنایع لبنی |
689 |
پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی |
690 |
ارائه تولید رب گوجه فرنگی برای رشته صنایع غذایی |
691 |
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه کنسرو سازی صنایع غذایی |
692 |
گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی |
693 |
گزارش کاراموزی کارخانه آبمیوه |
694 |
گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی |
695 |
گزارش بازدید از کارخانه (شرکت ) شاداب خراسان برای صنایع غذایی |
696 |
ارائه : عرقیات گیاهی معطر برای رشته صنایع غذایی |
697 |
ارائه : غنی سازی مواد غذایی |
698 |
ارائه : پوشش های خوراکی برای صنایع غذایی |
699 |
گزارشکار ازمایشگاه غلات برای صنایع غذایی |
700 |
گزارش کارآموزی در کارخانه تک ماکارون برای صنایع غذایی |
701 |
گزارش کاراموزی کارخانه کنسرو سازی سیرنگ برای صنایع غذایی |
702 |
گزارشکار کارخانه تولید رب گوجه فرنگی |
703 |
گزارش کار آموزی کارخانه گل آرد جیرفت |
704 |
گزارش کارآموزی کارخانه شیر ساورز باشت ( شیراز ) |
705 |
گزارش کارآموزی کارخانه شهریارکام (دُرج) مشهد برای صنایع غذایی |
706 |
گزارش کاراموزی کارخانه آبلیمو میناب |
707 |
گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام |
708 |
گزارش بازدید از کارخانه ماکارونی جام برای صنایع غذایی |
709 |
گزارش کاراموزی کارخانه رب جام چین برای صنایع غذایی |
710 |
گزارش خط تولید رب گوجه فرنگی |
711 |
مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی |
712 |
مقاله در مورد ضررهای نوشابه |
713 |
عوامل فیزیکی نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه و روش
اندازهگیری آنها |
714 |
آیین کار نگهداری انگور در سردخانه |
715 |
مقاله : مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی |
716 |
مقاله : مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون |
717 |
گزارش بازدیداز کارخانه قند جوین |
718 |
آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن |
719 |
عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در
سردخانه |
720 |
مقاله با عنوان : استاندارد |
721 |
مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید
(مرغ) |
722 |
ارائه تولید پروتئین سویا برای صنایع غذایی |
723 |
ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی |
724 |
ارائه تولید کنسرو ذرت شیرین برای صنایع غذایی |
725 |
ارائه تولید آدامس برای صنایع غذایی |
726 |
ارائه تولید کشمش برای صنایع غذایی |
727 |
ارائه چیپس میوه برای صنایع غذایی |
728 |
ارائه روغن زیتون برای صنایع غذایی |
729 |
پاورپوینت صنایع غذایی : پروتئین آب پنیر |
730 |
پاورپوینت صنایع غذایی : تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک |
731 |
سمیناردرس غلات برای علوم و صنایع غذایی |
732 |
پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در
سبوس برنج |
733 |
پاورپوینت صنایع غذایی : کاربرد رئولوژی در صنعت ماکارونی |
734 |
پاورپوینت پسته |
735 |
سوالات امتحانات دروس رشته صنایع غذایی |
736 |
پاورپوینت سمینار علوم و صنایع غذایی :اثیر هیدروکلوئیدها بر
روی نان |
737 |
پاورپوینت صنایع غذایی : اینولین و اثرآن بر روی خواص ماست کم
چرب |
738 |
پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو
فاز شدن دوغ |
739 |
پاورپوینت صنایع غذایی : گلوتــن |
740 |
پاورپوینت تاثیر غنی سازى با کلسیم روى خواص ماست |
741 |
پاورپوینت بررسی خواص نان های غنی شده با فیبر غذایی |
742 |
پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته
صنایع غذایی |
743 |
پاورپوینت اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات
غلات |
744 |
پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر
نان |
745 |
گزارشکار تولید شیر و لبنیات برای صنایع غذایی |
746 |
گزارشکار سیلو برای رشته صنایع غذایی |
747 |
گزارش و مقاله دوغ برای رشته صنایع غذایی |
748 |
گزارش تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها برای صنایع غذایی |
749 |
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) |
750 |
مقاله :انواع شیرین کننده از جمله رژیمی برای رشته صنایع غذایی |
751 |
مقاله جامع در مورد بسته بندی |
752 |
مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی |
753 |
مقاله در مورد روغنها برای رشته صنایع غذایی |
754 |
غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی |
755 |
مقاله: نگهداری سیب در سردخانه |
756 |
مقاله : درجه بندی تخم مرغ ها: |
757 |
مقاله :پنیر پروسس و جانشینها برای صنایع غذایی |
758 |
ارائه و مقاله : در مورد زرد آلو برای رشته صنایع غذایی |
759 |
مقاله : بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی |
760 |
خط تولید و فرایند تولید چیپس |
761 |
گزارشکار خط تولید پفک نمکی |
762 |
پایان نامه کارشناسی تکنولوژی تولید ماکارونی |
763 |
پاورپوینت تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگراد شده بر روی خواص نان
باگت |
764 |
پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان |
765 |
پاورپوینت تثبیت سبوس برنج واستخراج روغن سبوس برنج |
766 |
پاورپوینت بررسی اثر طوبت و زمان بر بادام زمینی برای صنایع
غذایی |
767 |
پاورپوینت آفلاتوکسین درشیر و فرآورده های لبنی برای رشته صنایع
غذایی |
768 |
گزارش کاراموزی کارخانه لبنی شیر پاستوریزه پگاه خراسان |
769 |
گزارش پروژه سیستم تولید بیسکویت شرکت گرجی |
770 |
کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد |
771 |
طرح کسب و کار تولید روغن نباتی |
772 |
دانلود طرح توجیحی و بسته بندی آب معدنی برای رشته صنایع غذایی |
773 |
طرح توجیهی شرکت تولید آب معدنی برای رشته صنایع غذایی |
774 |
پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی |
775 |
ارائه : فرآوری تخم مرغ برای صنایع غذایی |
776 |
دانلود نمونه سوالات دروس تخصصی صنایع غذایی |
777 |
دانلود نمونه سوالات درس شیمی مواد غذایی برای رشته صنایع غذایی |
778 |
مقاله :استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی |
779 |
ارائه : رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا برای رشته صنایع غذایی |
780 |
گزارش کارخانه تولید قند برای صنایع غذایی |
781 |
چزوه بیوشیمی به صورت ورد |
782 |
مقاله استفاده از طیفسنجی رامان برای بررسی غیرمخرب پارامترهای
کیفی میوه گوجهفرنگی |
783 |
علایم رسیدگی در میوه ها و سبزی ها |
784 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد |
785 |
گزارش کار صنایع کنسرو |
786 |
پاورپوینت شکلات برای رشته صنایع غذایی |
787 |
پاورپوینت اثرات افزودن آرد سویا بر ارزش غذایی و ویژگی های نان |
788 |
پاورپوینت بررسی کاهش اسید فیتیک در نان فرآوری شده از آرد کامل
گندم |
789 |
پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر
محصولات تخمیری ماست و پنیر |
790 |
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
791 |
مقاله فن آوری نوین خشک کردن مواد غذایی |
792 |
مقاله در مورد انواع روشهای حرارت دهی مواد غذایی |
793 |
گزارش بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهرکرد |
794 |
کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی |
795 |
عوامل مؤثر بر فساد مواد غذایی |
796 |
روشهای نگهداری مواد غذایی |
797 |
گزارش کارگاه صنایع غذایی با موضوع کنسروسازی |
798 |
کارآموزی شرکت ویتانا برای رشته صنایع غذایی |
799 |
گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی |
800 |
تحقیق در مورد صنعت آبمیوه در ایران |
801 |
گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله) |
802 |
گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن |
803 |
گزارش کار آموزی کارخانه نوشابه و آب اشامیدنی |
804 |
گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های لبنی رضوی |
805 |
بررسی تاثیر غنی سازی شیر با آهن و ویتامین ها |
806 |
کنفرانس بسته بندی مواد غذایی |
807 |
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید غذای کودک |
808 |
دانلود کتاب تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی |
809 |
مقاله در مورد تکنولوژی روغن |
810 |
دانلود گزارش کار ازمایشگاه میکروبیلوژی |
811 |
گزارش خط تولید و بسته بندی آب معدنی |
812 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد مرکزی سیمین دشت |
813 |
گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی |
814 |
گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی |
815 |
پروژه خرما و محصولات جانبی برای رشته صنایع غذایی |
816 |
گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران |
817 |
بازدید از کارخانه لبنیات و شیر طراوت |
818 |
پاورپوینت آلبومین تخم مرغ |
819 |
پاورپوینت درس تکنولوژی غلات برای صنایع غذایی |
820 |
پاورپوینت درس تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی |
821 |
طرح توجیحی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر |
822 |
طرح توجیحی تولید رب گوجه فرنگی |
823 |
گزارش تولید گلاب به شیوه سنتی و صنعتی |
824 |
دانلود گزارش کار صنایع کنسرو |
825 |
گزارش کارآموزی دشت مرغاب یک و یک |
826 |
گزارش کار آموزی کارخانه زمزم شرق تهران |
827 |
گزارش کارآموزی کارخانه فراورده های گوشتی نوشین شیراز |
828 |
گزارش کارآموزی کارخانه صنایع گوشت دمس |
829 |
گزارش کار آموزی شرکت فرآورده های لبنی رامک |
830 |
گزارش کار بازدید از کارخانه پگاه فارس |
831 |
پروژه طرح توجیهی تولید بیسکویت ساده ،نان و شیرینی ، کوکی و
کراکر |
832 |
پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی |
833 |
خط تولید شکلات |
834 |
تولید انواع لواشک و لواشک خرما |
835 |
دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی |
836 |
گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی |
837 |
گزارش کاراموزی کارخانه شکر برای صنایع غذایی |
838 |
گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی (نسیم سامان ) |
839 |
گزارش از خط تولید نان صنعتی |
840 |
گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی |
841 |
گزارش بازدید از کارخانه کنسرو ماهی پردیس |
842 |
انجیر |
843 |
پروژه اصول طراحی کارخانه ی بیسکویت نل امل |
844 |
گزارش کاراموزی کارخانه پگاه آذربایجان غربی |
845 |
گزارش کاراموزی کارخانه اروم ادا برای رشته صنایع غذایی |
846 |
دانلود پاورپوینت در مورد زرده تخم مرغ برای رشته صنایع غذایی |
847 |
بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر |
848 |
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن
آفتابگردان |
849 |
اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان |
850 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد سعید کرمانشاه |
851 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد یاسوج |
852 |
دانلود کتاب صنایع نوشابه سازی |
853 |
دانلود ارائه نقش آب پنیر در بهبود کیفیت نان |
854 |
گزارش کار بازدید از کارخانه پالیده ( تولید همبرگر ) |
855 |
گزارش بازدید از کارخانه شیر پاک پی |
856 |
گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان |
857 |
گزارش کار آزمایشگاه درس تکنولوژی قند برای رشته صنایع غذایی |
858 |
دانلود گزارش کارهای آزمایشگاه لبنی 2 رشته صنایع غذایی |
859 |
کنفرانس بررسی خصوصیات میکروبی و شیمیایی کفیر نروژی در طی
ذخیره سازی |
860 |
گزارش بازدید از کارخانه کام اوران |
861 |
ارائه در مورد تلخ شدن بادام و روش جلوگیری از آن |
862 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه بهشهد |
863 |
دانلود آزمایش تولید کلم شور برای عملیات صنایع غذایی |
864 |
گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی |
865 |
گزارش کارآموزی کارخانه بهروز ( تولید سس مایونز ) |
866 |
گزارش تهیه و تولید سس کچاپ برای رشته صنایع غذایی |
867 |
آزمایش تولید کمپوت سیب برای درس عملیات صنایع غذایی |
868 |
گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی |
869 |
گزارش کارآموزی کارخانه لبنی بابونه |
870 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای صنایع غذایی |
871 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد |
872 |
گزارش کارآموزی کارخانه دادفر ( تولید رب گوجه و آبلیمو و
خیارشور) |
873 |
دانلود گزارش کاراموزی کارخانه بیسکویت برای رشته صنایع غذایی |
874 |
گزارش بازدید از کارخانه آبمیوه |
875 |
گزارش کارآموزی کارخانه قند رشته صنایع غذایی |
876 |
سوالات میان ترم و پایان ترم ریاضیات 1 و 2 صنایع غذایی |
877 |
ارائه در مورد آدامس و فرآورده های آن |
878 |
پروژه کارخانه تولید شیر ( درس اصول طراحی کارخانجات ) |
879 |
تجهیزات مورد نیاز خط تولید خوراک دام |
880 |
خط تولید خیارشور |
881 |
خط تولید رب گوجه فرنگی |
882 |
مراحل تولید قند |
883 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد |
884 |
خط تولید آب معدنی |
885 |
خط تولید شیر ، ماست ، خامه و دوغ |
886 |
مقاله صنایع غذایی (اکستروژن مواد غذایی با رطوبت بالا) |
887 |
مقاله صنایع غذایی (ویژگی های تغییر شکل ماده ی پوره ی زغال
اخته برای کاربردهای فراورش) |
888 |
مقاله صنایع غذایی (تشکیل کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول در
سیستم های مدل کارامل) |
889 |
مقاله با عنوان: ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
890 |
پروژه احداث تقاطع در نرم افزار مایکروسافت پروجکت (MSP) |
891 |
پاورپوینت کلزا توسعه و مدیریت |
892 |
شیمی تجزیه |
893 |
پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی 21 اسلاید |
894 |
دانلود مقاله ماشین آلات صنایع غذایی |
895 |
تحقیق/مقاله آماده ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی با فرمت
ورد(word) |
896 |
تحقیق/مقاله آماده تولید سرکه از سیب با فرمت ورد(word) |
897 |
گزارش کارآموزی آماده در شرکت زمزم با فرمت ورد(word) |
898 |
بررسی خواص کیفی و شیمیایی روغن زیتون معطر شده با گیاهان
دارویی |
899 |
گزارش کارآموزی در تولید غذای منجمد آماده مصرف با فرمت
ورد(word) |
900 |
گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی |
901 |
گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف |
902 |
دانلود پروژه تکنولوژی تولید رب تک محلات رشته صنایع غذایی |
903 |
پایان نامه بررسی قابلیت ترکیبپذیری عمومی و خصوصی برای صفات
عملکرد در ده ایزوله خالص |
904 |
گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی زمزم |
905 |
گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی |
906 |
دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی |
907 |
A COMPREHENSIVE GUIDE TO THE HAZARDOUS PROPERTIES OF CHEMICAL
SUBSTANCES |
908 |
شرکت راهبرد شریف (تولید روغن نباتی) |
909 |
مراحل تولید قند |
910 |
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی |
911 |
تولید آرد |
912 |
استخراج اتانول از آب پنیر |
913 |
دانلود پاورپوینت آماده کاربرد نانو در صنایع غذایی |
914 |
اثر زمان نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد گندم |
915 |
پتانسیل فن آورری زیستی در تولید اتانول سوختی از پس آب
کارخانجات پنیرسازی |
916 |
بررسی جایگزینی هیدروکلوئیدهای زانتان و بالنگوی شیرازی بجای
چربی جهت تولید سوس سالاد رژیمی |
917 |
بررسی فرایند تولید پنیرفراپالایش مغز دار و ارزیابی برخی
خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی آن |
918 |
اثر فناوری های نوین بر جنبه های مختلف تکنولوژیک مواد غذایی:
فناوری نانو |
919 |
نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی
کیک |
920 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی مواد غذایی |
921 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف (پ
تیکا) |
922 |
صنایع غذایی |
923 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت ویتانا |
924 |
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
925 |
دانلود گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین
مغان |
926 |
دانلود گزارش کارآموزی اسانس گیری |
927 |
دانلود گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف جهت تعیین
خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم |
928 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآوردههای گوشتی آمل (کاله) |
929 |
مقاله لاتین به همراه پاور پوینت و ترجمه |
930 |
دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس |
931 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه |
932 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت قند شیروان |
933 |
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
934 |
دانلود گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو |
935 |
گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار |
936 |
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار |
937 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد |
938 |
گزارش کارآموزی و پروژه کارآفرینی خط تولید رب گوجه فرنگی |
939 |
سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته |
940 |
کارخانه قند |
941 |
شرکت شهد ایران- صنعت آبمیوه |
942 |
پایان نامه بررسی مسائل بازاریابی و صادرات محصولات
کشاورزی،وضعیت خرمای شهرستان نیکشهر |