لیست فایل های آموزشی و کاربردی در تمام زمینه ها و رشته ها با قابلیت دانلود

لیست فروشگاه دانلود فایل تحقیق و پروژه دانش آموزی و دانشجویی و پایان نامه ، نرم افزار موبایل و تبلت و مهندسی و حسابداری ، کتاب و جزوه تمامی رشته ها ، کارآفرینی و طرح توجیهی

لیست فایل های آموزشی و کاربردی در تمام زمینه ها و رشته ها با قابلیت دانلود

لیست فروشگاه دانلود فایل تحقیق و پروژه دانش آموزی و دانشجویی و پایان نامه ، نرم افزار موبایل و تبلت و مهندسی و حسابداری ، کتاب و جزوه تمامی رشته ها ، کارآفرینی و طرح توجیهی

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

لیست تمامی فایلهای فنی و مهندسی - صنایع غذایی - قسمت یک

توضیح : بعد از وارد شدن به هر یک از لینک های زیر و دیدن توضیحات بیشتر ، در صورت تمایل می توانید با پر کردن فرم ( پرداخت و دانلود ) اقدام به خرید و دانلود فایل مربوطه نمایید . همچنین یک نسخه از فایل به ایمیل شما ارسال خواهد شد .


1 پایان نامه رشته صنایع غذایی محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه، محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
2 دانلود پروژه بررسی طرح تولید نان های صنعتی و بهبود دهنده ها
3 نوشابه
4 روشهای نگهداری مواد غذایی
5 مقاله تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی
6 فناوری نوین خشک کردن 
7 پروژه گلخانه ها 
8 پروژه گلخانه ها 
9 پروژه بسته بندی محصول
10 مطالعات جامع تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن ها
11 اثر املاح معدنی بر بدن
12 مقاله خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار
13 کار آموزی کارخانه نوشابه سازی
14 تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن به همراه تصاویر
15 پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت )
16 گزارش کارآموزی کارخانه گوشتیران
17 گزارش کارآموزی کارخانه سفره صفا (لرد ماکارون)
18 پایان نامه کارشناسی ارشد بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف
19 گزارش کارآموزی کارخانه مینو برای رشته صنایع غذایی
20 پایان نامه محصولات تخمیری (دوغ کره ) برای رشته صنایع غذایی
21 مقاله در مورد استانداردهای غذایی
22 پایان نامه تولید شیر شتر برای رشته صنایع غذایی
23 تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی
24 پایان نامه رشته صنایع غذایی اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان 
25 کمپوت
26 پایان نامه رشته مهندسی شیمی آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوریزه 
27 نمونه سوال ریاضی 1 
28 پروپوزال آماده رشته صنایع غذایی
29 دانلود مقاله تحقیقی با موضوع تغذیه و بهداشت ازدیدگاه امام رضا (علیه السلام)
30 پروپوزال آماده رشته صنایع غذایی
31 کار آموزی کارخانه رب گوجه فرنگی
32 دانلود پایان نامه سلنیوم و اصلاح آلودگی آن در خاک
33 دانلود پایان نامه تغذیه
34 کارآموزی کارخانه پگاه مشهد
35 پایان نامه صنایع غذایی - تصفیه فاضلاب صنایع غذایی - با فرمت word
36 پایان نامه ایمنی و ایزو
37 پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان
38 پایان نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران - با فرمت word
39 برنامه ی متلب برای محاسبه و رسم تبدیل s هر سیگنال زمانی
40 گزارش بازدید کارخانه فراورده های شام شام احسان
41 پروژه تحقیقاتی مهندسی صنایع غذایی- کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی - با فرمت word
42 دانلود کارآموزی آماده در کارخانه نوشابه - با فرمت word
43 بررسی میزان ATP در اسپرم مولدین نر ماهی کفال طلایی Mugil auratus (پایان نامه کارشناسی ارشد رشته بیولوژی ماهیان دریا (M.Sc))
44 مقاله درباره انواع عسل و فواید ان
45 گزارش کارآموزی کارخانه آرد فجر
46 پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوریزه
47 پروژه :طرح تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس
48 086 - دانلود تحقیق صنایع غذایی: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
49 پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوریزه 
50 پایان نامه کاربرد میکروارگانیزم‌ ها در تهیه مواد لبنی
51 پایان نامه سردخانه برای رشته صنایع غذایی
52 پایان نامه کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی
53 پایان نامه کارخانه کشت و صنعت شمال ( هیدروژناسیون روغن نباتی )
54 بانک جامع شماره موبایل های اردبیل دائمی واعتباری
55 گزارش کارآموزی بازدید از کارخانه لبنیات و کارخانه آرد
56 دانلود گزارش کارآموزی آماده رشته صنایع غذایی در کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – WORD
57 نمونه سوال صنایع تخمیری 
58 دانلود مقاله موانع صادرات مرکبات
59 نمونه سوال بهداشت و ایمنی کارخانه
60 آیین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)
61 عوامل مؤثر بر کیفیت شیر از مرحله تولید تا مصرف
62 پاورپوینت آنزیم ها (شیمی مواد غذایی کتاب دکتر حسین فاطمی)
63 نمونه سوال آمار و احتمالات صنایع غذایی 
64 مطالعه ی پروژه سد متحرک دلتا 
65 دانلود پایان نامه آنزیم ها
66 دانلود ارائه پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
67 دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی
68 دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی
69 دانلود مقاله بررسی استفاده های کاربردی ضایعات صنعت آبگیری مرکبات 
70 دانلود مقاله بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فرآوری نانو
71 دانلود مقاله بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات
72 دانلود مقاله بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی ( FPC)‌ تولید شده از ماهی کپورنقره‌ای ( Hypophthalmichthys molitrix) ، به روش استخراج باکمک حلال ایزوپروپیل الکل
73 دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی
74 دانلود کار آموزی تکنولوژی گوشت
75 دانلود مقاله توسعه ساختار کیفیت و پایداری آن در صنایع غذائی بر پایه فنون مهندسی کیفیت
76 دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء
77 دانلود مقاله فرآوری تولید ماست 
78 دانلود ارائه پاور پوینت جایگزین های چربی
79 دانلود پروزه حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی
80 دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن
81 دانلود پاور پوینت ارائه شیر سویا
82 دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن
83 دانلود مقاله کارخانه آرد
84 نمونه سوال اصول نگه داری مواد غذایی 
85 نمونه سوال تجزیه مواد غذایی 
86 نمونه سوال میکروبیولوژی مواد غذایی
87 دانلود تحقیق آماده رشته معماری با عنوان معماری معاصر ایران - word
88 دانلود مقاله مربای هویج
89 دانلود مقاله مروری بر مزایای کشاورزی ارگانیک
90 مطالعه شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی هم زمان لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
91 دانلود مقاله کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی
92 دانلود مقاله مکانیسم های تولید اکریل آمید در غذا، خطرات و جلوگیری از تولید آن
93 دانلود سمینار استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی
94 4 فرمول همبرگر با تست قبل از خرید
95 نمونه سوال تغذیه
96 نمونه سوال تکنولوژی غلات
97 نمونه سوال اصول طراحی کارخانجات
98 نمونه سوال اصول مهندسی صنایع غذایی 2
99 نمونه سوال اصول مهندسی صنایع غذایی 1
100 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان
101 دانلود گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی - کارخانه آرد
102 دانلود نرم افزار جنرال کول
103 نمونه سوال تکنولوژی روغن
104 نمونه سوال شیمی مواد غذایی 1و2 
105 گزارش کار کارخانه قند
106 استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
107 آزمایش های کنترل کیفی چغندر قند و شربت قند و قند کله و حبه
108 جزوه تکنولوژی قند
109 دانلود پایان نامه ماشینهای CNC 
110 دانلود مقاله بررسی انواع کارت هوشمند
111 فیلمهای خط تولید چیپس
112 فیلم خط تولید هات داگ ( سوسیس )
113 فیلمهای خط تولید بستنی
114 کلاهبرداری و رابطه آن با صدور چک بلامحل
115 دانلود پایان نامه پودر رب گوجه فرنگی
116 دانلود پایان نامه تولید ماءالشعیر
117 دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات 
118 دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر
119 دانلود پروژه شیر و محصولات
120 دانلود مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
121 دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس
122 دانلود گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف
123 دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
124 دانلود مقاله پیرامون نوشابه
125 معرفی خط تولید سالاد فصل
126 دانلود پایان نامه در زمینه تولید آبمیوه و کنسرو
127 پروژه کارآموزی-پروژه کارآفرینی-کارگاه تولید سوسیس و کالباس-در قالب وردword در150ص-doc
128 جزوه پاورپوینت شیمی آلی
129 اهمیت و نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصاد ملی کشور
130 دانلود پایان نامه با موضوع تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
131 پاورپوینت کامل جدول تناوبی عناصر
132 کارآموزی کارخانه کشمش ملکان
133 کاملترین مجموعه پاورپوینت رشته صنایع غذایی ( مطالعه توضیحات فایل ضروری )
134 پایان نامه رشته صنایع غذایی - بررسی و اندازه گیری میزان فلزات سنگین سرب و آهن در انواع غذا - با فرمت WORD 
135 کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 
136 مقاله نوشابه
137 روشهای نگهداری مواد غذایی
138 تکنولوژی تولید ماکارونی 
139 پاورپوینت-طرح ریزی کیفیت محصول- APQP
140 دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران 
141 مطلب آموزشی: کنجد، ارده و حلوا ارده (143 صفحه)
142 دانلود پروژه آماده با عنوان سیستم تولید - با فرمت word
143 مجموعه 18 مقاله تخصصی: آنتی اکسیدانها
144 گزارش کارآموزی آماده در شرکت ویتانا - با فرمت WORD
145 مقاله: خواص انواع گوشت (فایل ورد)
146 گزارش کارآموزی شرکت ویتانا
147 گزارش کارآموزی درکارخانه شیر
148 گزارش کارآموزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی
149 تحقیق : نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده)
150 تحقیق :مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون
151 مقاله : کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع
152 تحقیق : آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن 
153 تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه 
154 تحقیق : کودها، سموم و میوه‌هایی که می‌خوریم
155 تحقیق : سرکه سیب 
156 مقاله : رنگها در صنایع غذایی
157 تحقیق : رنگ ها در صنایع غذایی
158 تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها
159 تعریف و تعیین عیار پروتئین شیر
160 اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی
161 تحقیق : پروتئین
162 انواع شیرین کننده های رژیمی
163 بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت 
164 آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه
165 آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها
166 تحقیق : تهیه و تولید ماست خانگی
167 آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
168 گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب
169 گزارش کارآموزی شرکت غذایی
170 کتاب: مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی
171 اصول طراحی کارخانه( لبنیات)
172 پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی – رب گوجه فرنگی جام شهد توس 
173 گزارش کارآموزی اسانس گیری
174 بسته کامل نمونه سوالات مهندسی صنایع غذایی
175 دانلود گزارش کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی
176 پاورپوینت برای درس علوم دام رشته صنایع غذایی
177 پاورپوینت پروژه کارخانه فرزانگان تکاپو ( تولید بیسکویت )
178 پاورپوینت در مورد انار برای درس علوم باغ رشته صنایع غذایی
179 پاورپوینت طرز تهیه ماست در خانه
180 پاورپوینت فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی
181 گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف
182 دانلود گزارش کارآموزی آیین کار جهت تعیین ضریب ته نشینی زلنی برای گندم و آرد
183 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم
184 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل 
185 دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
186 گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی 
187 جزوه دست نویس اصول طراحی دکتر شاهدی
188 همه چیز در مورد زعفران
189 گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان
190 گزارش کار میکرو بیولوژی مواد غذایی
191 گزارش کار تکنولوژی روغن
192 گزارش کار شیمی آلی
193 بررسی تطبیقی تجدیدنظر احکام کیفری در حقوق ایران و انگلیس
194 گزارش بازدید از کارخانه کنسرو پردیس
195 گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس
196 گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار
197 دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
198 جزوه کربوهیدرات ها (شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی)
199 CYLINDRICAL GRINDING سنگ زنی محوری روشهای تولید
200 پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word
201 پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید
202 پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید
203 پاورپوینت کربوهیدرات ها 45 اسلاید
204 پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید
205 پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22 اسلاید
206 پاورپوینت سموم مواد غذایی 21 اسلاید
207 پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 41اسلاید
208 پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید
209 پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید
210 پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید
211 پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید
212 مقاله ویژگی های غیرمعمول نانوکامپوزیت های فرومغناطیس/ضدفرومغناطیس
213 دانلود رایگان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی 
214 خط تولید قند از چغندر قند
215 خط تولید نوشابه 
216 خط تولید و بسته بندی آب معدنی
217 کارخانه روغن نباتی جهان
218 جزوه لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی
219 دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی - تحقیق کامل و جامع در باره صنعت گوشت با فرمت word
220 تحقیق رشته صنایع غذایی درباره بسته بندی با فرمت word
221 دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی با عنوان خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت word
222 پایان نامه رشته صنایع غذایی - تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت word
223 پایان نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران با فرمت word
224 دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی - کارخانه کشت و صنعت شمال، هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت word
225 دانلود تحقیق آماده رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی با فرمت word
226 پروژه آماده رشته صنایع - سیستم اطلاعات مدیریت و کاربرد آن در برنامه ریزی تولید شرکت تولیدی مهپا با فرمت word
227 دانلودمحاسبات تبرید و سردخانه 
228 گزارش کارآموزی کارخانه زمزم مشهد
229 پاورپوینت نوشابه
230 پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
231 پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل
232 پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی ( aw )
233 پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران
234 پاورپوینت بیوشیمی ( کربوهیدارت و پروتئین و ویتامین )
235 پاورپوینت بهداشت مواد غذایی
236 پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی 
237 پاورپوینت تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی
238 پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
239 پاورپوینت گزارش کاراموزی کارخانه ابمیوه
240 همه چیز در مورد ماکرونی
241 پاورپوینت خط تولید سوسیس و کالباس
242 تکنولوژی تولید مالت از جو
243 پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی
244 پاورپوینت بیوتکنولوژی غذایی
245 پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی 
246 جز به جز سازی روغن
247 دانلود جزوه اصول نگهداری مواد غذایی
248 تحقیق : مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی
249 مقاله در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی
250 مقاله : محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع غذایی
251 مقاله : فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی
252 مقاله : بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی 
253 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک
254 دانلود مقاله بسته‌بندی محصولات و جایگاه آنها در بازار
255 زیره سبز
256 پاورپوینت لیپید ها (شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی)
257 جزوه pdf و پاورپوینت انتقال حرارت 150 اسلاید
258 پاورپوینت خط تولید ماست
259 پاورپوینت خط تولید بیسکویت
260 طرح توجیهی کارآفرینی سوسیس و کالباس
261 ماهیان خاویاری
262 گزارش کار آزمایشگاه تکنولوژی غلات
263 تحقیق : ویتامینها
264 سوالات درس امار واحتمال
265 بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
266 آزمایش ترشی فلفل برای درس عملیات صنایع غذایی
267 نمونه سوال تکنولوژی قند
268 نمونه سوال صنایع گوشت و شیلات
269 نمونه سوال کنترل کیفیت مواد غذایی
270 نمونه سوال کنسرو سازی 
271 نمونه سوال تکنولوژی لبنیات2
272 نمونه سوال تکنولوژی لبنیات1
273 کتاب انگلیسی علم وتکنولوژی لبنیات پیشرفته
274 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آب اکسیژنه
275 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آبمیوه 
276 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی
277 دانلود طرح توجیهی - تولید و بسته بندی آبلیمو
278 دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی
279 بسته بندی محصول
280 بازیافت محصولات بیولوژیک
281 مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط
282 دانلود مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون
283 دانلود مقاله درباره زعفران
284 دانلود تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن (همراه با تصاویر)
285 مقاله خلاصه‌ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار
286 تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
287 مقاله : رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی
288 مقاله : اصول پایه در طراحی بسته بندی
289 استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداری)
290 تحقیق : آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی
291 مقاله : روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی
292 استانداردهای آب معدنی طبیعی 
293 سمینار آماده با موضوع فیلم ها و پوشش های خوراکی
294 سمینار آماده درس رئولوژی - تاثیر صمیغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی سس ماینز
295 دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - گزارش کارآموزی شرکت ویتانا با فرمت ورد
296 روش های نگه داری گوشت
297 کاربرد و اثرات آنزیم ها به عنوان عوامل ضد باکتری 
298 فراوری تخم مرغ و تولید پودر آن به روش خشک کردن پاششی
299 استافیلوکوکوس اورئوس و روش های شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی آن
300 فیلتراسیون و سانتریفیوژ
301 دانلود گزارش کارآموزی - گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی پیچک با فرمت ورد
302 دانلود گزارش کارآموزی - شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان با فرمت ورد
303 HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی 
304 کارآموزی در شرکت بسکویت سازی
305 نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
306 ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی
307 نوشابه 28ص
308 نگهداری میوه ها و سبزیها 19ص
309 نگهداری انگور در سرد خانه 24ص
310 نگرشی بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص
311 نگاهی به ارزش تغذیه 11ص
312 نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص
313 نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده) 10ص
314 نانو تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص
315 آیین کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص
316 مواد معدنی 20ص
317 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی
318 مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص
319 معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP 
320 مسمومیت غذایی 18ص
321 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص
322 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص
323 مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص
324 ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص
325 کم خونی و فقر آهن
326 کارخانه روغن نباتی
327 کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص
328 قوطی فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی
329 فرایند انجماد مواد غذایی 10ص
330 فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص
331 غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص
332 طرح تولید گوشت مرغ 11 ص
333 صنایع خراسان 12ص
334 شیر 33ص
335 سیلو 35 ص
336 سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی 
337 سویا 14ص
338 سموم مواد غذایی 15ص
339 سطح پتاسیم 13ص
340 سرکه - 17ص
341 زیتون 22ص
342 روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص
343 روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص
344 روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1
345 رنگ ها 14ص
346 دوغ 11ص
347 خیار 16ص
348 خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص
349 خشک کردن مواد غذایی 26ص
350 خاویار 58 ص
351 تولیدگلاب 90 ص
352 تولید سرکه از سیب 17ص
353 تغذیه
354 تغذیه و افسردگی 10 ص
355 تعریف عیار پروتئین 11ص
356 تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی
357 پروتئین 17ص
358 پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص
359 بهداشت تغذیه 22ص
360 بهبود مستمر فرآیند CPI
361 بسته بندی مواد غذایی
362 بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت 17ص
363 بامیه 10ص
364 آئین کار تهیه بهداشتی ماست 36ص
365 آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه 15ص
366 آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه 24ص
367 آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 18ص
368 آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه 25ص
369 اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص
370 آنتی اکسیدانها 17ص
371 امنیت غذا و تغذیه 72ص
372 الگوی مصرف و مشکلات تغذیه 70ص
373 الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19ص
374 اصول پایه در طراحی بسته بندی 57 ص
375 استاندارد و کیفیت
376 استاندارد میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری 10ص
377 استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص
378 ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص
379 اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
380 اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی
381 آب معدنی طبیعی 12ص
382 ماشین آلات صنایع غذایی
383 مشخصات اجرایی تجهیزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص
384 کارخانه آرد 44ص
385 فناوری نوین خشک کردن 51 ص
386 طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33ص
387 سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته 
388 روغنهای خوراکی 18ص
389 تولید و تهیه ماست 6 ص
390 تغذیه کودک معلول
391 استانداردهای غذایی مواد غذایی 43ص
392 اثر سرما بر مواد غذایی
393 HACCP چیست
394 دانلود پروژه جداسازی،شناسایی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال از گله های گوشتی
395 خواص ماهی و میگوو اثرات امگا 3
396 کاربرد تکنیک پردازش تصویر در کمی سازی خواص چای سیاه
397 پمفلت فواید و خواص تخم بلدرچین 
398 نگهداری سیب در سردخانه
399 طرح توجیهی تولید روغن نباتی
400 کمپوت
401 گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو سازی
402 پاورپوینت : تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی 
403 پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی
404 پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
405 سطح عملکرد لرزه ای قاب های خمشی فولادی به روش طیف ظرفیت و مقایسه با روش تحلیل دینامیکی
406 آیین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)
407 عوامل مؤثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
408 تخریب اسید اسکوربیک و تغییر رنگ در پالپ acerola در طول گرمایش اهمیک : اثر بسامد میدان الکتریکی
409 معرفی سندروم پیش از قاعدگی، روش های درمان آن به همراه مطالعة آماری بر زنان ایرانی و تأثیر گیاه مرمکی بر آن (344 صفحه فایل ورد)
410 روشهای نگهداری میوه‌ها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده
411 مقاله آئین کار نگهداری سیب در سردخانه
412 آیین کار نگهداری توت فرنگی در سردخانه
413 آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی
414 آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
415 تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
416 دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد
417 تحقیق رشته صنایع غذایی بسته بندی با فرمت ورد
418 خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت ورد
419 دانلود پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد
420 دانلود پایان نامه ارشد صنایع غذایی بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران با فرمت ورد
421 دانلود هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت ورد
422 تحقیق رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی با فرمت ورد
423 رنگ های غذایی- از نوع طبیعی
424 موزارلا و پنیر پیتزا 
425 تولید نانوامولسیفایرها و کاربرد آنها
426 ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء
427 پاورپوینت کمبینات (ماشین مرکب خاک ورز و کاشت)(80 اسلاید)
428 پاورپوینت ماشینهای سورتینگ(درجه بندی)(30 اسلاید)
429 فرایند اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی -مایع تاثیرات بر روی میکروارگانیسم ها و ترکیبات غذایی و خواص
430 پروژه آماده: بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران (150 صفحه فایل ورد - word)
431 بسته بندی و فرآوری میوه ها
432 دانلود مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی
433 دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس
434 دانلود مقاله فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان
435 دانلود مقاله تولید سرکه از سیب
436 دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی 
437 دانلود گزارش کارآموزی در شرکت زمزم
438 دانلود گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف
439 دانلود مقاله پرورش بوقلمون
440 دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فولاد میلگرد‎
441 دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
442 دانلود مقاله پیرامون نوشابه
443 دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی
444 گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی پارس مینو تامین کننده مواد غذایی (266 صفحه فایل ورد - word)
445 بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی وکنترل داخلی شرکت سهامی خاص گلهار
446 تحقیق خشک کن ها برای درس اصول نگهداری مواد غذایی
447 طرح توجیهی تولید ژلاتین
448 دانلود گزارش کار کامل رشته مهندسی صنایع غذایی
449 DEM simulation of repose angle (ورد 15 ص)
450 پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
451 پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذا یی 
452 پاورپوینت مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی 
453 پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد
454 پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 
455 پاورپوینت سموم مواد غذایی
456 عنوان مقاله : نوشابه
457 مقاله : روشهای نگهداری مواد غذایی
458 سیکل گردش روغن در مراکز صنعتی
459 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32 صفحه
460 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32 صفحه
461 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32 صفحه
462 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎ مضرات نوشابه های گازدار(فرمت word) و 13 صفحه
463 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎ مضرات نوشابه های گازدار(فرمت word) و 13 صفحه
464 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎ مضرات نوشابه های گازدار(فرمت word) و 13 صفحه
465 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت word) و 16 صفحه
466 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت word) و 16 صفحه
467 دانلود مقاله آماده با موضوع ‎روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت word) و 16 صفحه
468 مقاله تأثیر روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
469 مقاله نوشابه ها
470 روش های نگهداری مواد غذایی
471 گزارش کاراموزی , شرکت شهد ایران , تولید کننده آبمیوه و کنستانتره , صنایع غذایی
472 پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی
473 گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان
474 گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی )
475 گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج
476 گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی
477 پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
478 گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی
479 پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
480 مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
481 کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات
482 کفیر و کومیس
483 دانلود تحقیق خواص و فواید مواد غذایی
484 دانلود تحقیق خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
485 دانلود مقاله درباره نگهداری غذا
486 دانلود مقاله خشک کردن قارچ خوراکی
487 هیدروکلوئید ها
488 دانلود پاورپوینت آماده تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه 
489 دانلود تحقیق انواع نان 
490 مقاله محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان 
491 دانلود تحقیق شیوه اندازه گیری NSP موجود در غلات
492 دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
493 گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار‎ (فرمت word) و 78صفحه
494 گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار‎ (فرمت word) و 78صفحه
495 گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار‎ (فرمت word) و 78صفحه
496 پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع غذایی‎(فرمت word) و 40صفحه
497 پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع غذایی‎(فرمت word) و 40صفحه
498 پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع غذایی‎(فرمت word) و 40صفحه
499 گزارشکار آزمایشگاه درس تکنولوژی کنسرو
500 پروژه کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی