1 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه،
محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان |
2 |
دانلود پروژه بررسی طرح تولید نان های صنعتی و بهبود دهنده ها |
3 |
نوشابه |
4 |
روشهای نگهداری مواد غذایی |
5 |
مقاله تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
6 |
فناوری نوین خشک کردن |
7 |
پروژه گلخانه ها |
8 |
پروژه گلخانه ها |
9 |
پروژه بسته بندی محصول |
10 |
مطالعات جامع تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن ها |
11 |
اثر املاح معدنی بر بدن |
12 |
مقاله خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای
نوشابههای غیرالکلی گازدار |
13 |
کار آموزی کارخانه نوشابه سازی |
14 |
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن به همراه تصاویر |
15 |
پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت ) |
16 |
گزارش کارآموزی کارخانه گوشتیران |
17 |
گزارش کارآموزی کارخانه سفره صفا (لرد ماکارون) |
18 |
پایان نامه کارشناسی ارشد بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های
مختلف |
19 |
گزارش کارآموزی کارخانه مینو برای رشته صنایع غذایی |
20 |
پایان نامه محصولات تخمیری (دوغ کره ) برای رشته صنایع غذایی |
21 |
مقاله در مورد استانداردهای غذایی |
22 |
پایان نامه تولید شیر شتر برای رشته صنایع غذایی |
23 |
تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی |
24 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی اهمیت گوشت مرغ در تغذیه
انسان |
25 |
کمپوت |
26 |
پایان نامه رشته مهندسی شیمی آشنائی با خطوط تولید شیر
پاستوریزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوریزه |
27 |
نمونه سوال ریاضی 1 |
28 |
پروپوزال آماده رشته صنایع غذایی |
29 |
دانلود مقاله تحقیقی با موضوع تغذیه و بهداشت ازدیدگاه امام رضا
(علیه السلام) |
30 |
پروپوزال آماده رشته صنایع غذایی |
31 |
کار آموزی کارخانه رب گوجه فرنگی |
32 |
دانلود پایان نامه سلنیوم و اصلاح آلودگی آن در خاک |
33 |
دانلود پایان نامه تغذیه |
34 |
کارآموزی کارخانه پگاه مشهد |
35 |
پایان نامه صنایع غذایی - تصفیه فاضلاب صنایع غذایی - با فرمت
word |
36 |
پایان نامه ایمنی و ایزو |
37 |
پایان نامه اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان |
38 |
پایان نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی
های مختلف در سطح شهر تهران - با فرمت word |
39 |
برنامه ی متلب برای محاسبه و رسم تبدیل s هر سیگنال زمانی |
40 |
گزارش بازدید کارخانه فراورده های شام شام احسان |
41 |
پروژه تحقیقاتی مهندسی صنایع غذایی- کاربرد استخراج با سیال فوق
بحرانی در صنایع غذایی - با فرمت word |
42 |
دانلود کارآموزی آماده در کارخانه نوشابه - با فرمت word |
43 |
بررسی میزان ATP در اسپرم مولدین نر ماهی کفال طلایی Mugil
auratus (پایان نامه کارشناسی ارشد رشته بیولوژی ماهیان دریا (M.Sc)) |
44 |
مقاله درباره انواع عسل و فواید ان |
45 |
گزارش کارآموزی کارخانه آرد فجر |
46 |
پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید
شیر استریل وپاستوریزه |
47 |
پروژه :طرح تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس |
48 |
086 - دانلود تحقیق صنایع غذایی: نقش فناوری نانو در صنایع
غذایی |
49 |
پایان نامه آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید
شیر استریل وپاستوریزه |
50 |
پایان نامه کاربرد میکروارگانیزم ها در تهیه مواد لبنی |
51 |
پایان نامه سردخانه برای رشته صنایع غذایی |
52 |
پایان نامه کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی |
53 |
پایان نامه کارخانه کشت و صنعت شمال ( هیدروژناسیون روغن نباتی
) |
54 |
بانک جامع شماره موبایل های اردبیل دائمی واعتباری |
55 |
گزارش کارآموزی بازدید از کارخانه لبنیات و کارخانه آرد |
56 |
دانلود گزارش کارآموزی آماده رشته صنایع غذایی در کارخانه
تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – WORD |
57 |
نمونه سوال صنایع تخمیری |
58 |
دانلود مقاله موانع صادرات مرکبات |
59 |
نمونه سوال بهداشت و ایمنی کارخانه |
60 |
آیین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری) |
61 |
عوامل مؤثر بر کیفیت شیر از مرحله تولید تا مصرف |
62 |
پاورپوینت آنزیم ها (شیمی مواد غذایی کتاب دکتر حسین فاطمی) |
63 |
نمونه سوال آمار و احتمالات صنایع غذایی |
64 |
مطالعه ی پروژه سد متحرک دلتا |
65 |
دانلود پایان نامه آنزیم ها |
66 |
دانلود ارائه پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد
غذایی |
67 |
دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای
الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی |
68 |
دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی |
69 |
دانلود مقاله بررسی استفاده های کاربردی ضایعات صنعت آبگیری
مرکبات |
70 |
دانلود مقاله بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فرآوری نانو |
71 |
دانلود مقاله بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات |
72 |
دانلود مقاله بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی کنسانتره
پروتئین ماهی ( FPC) تولید شده از ماهی کپورنقرهای ( Hypophthalmichthys
molitrix) ، به روش استخراج باکمک حلال ایزوپروپیل الکل |
73 |
دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر
محصولات جانبی |
74 |
دانلود کار آموزی تکنولوژی گوشت |
75 |
دانلود مقاله توسعه ساختار کیفیت و پایداری آن در صنایع غذائی
بر پایه فنون مهندسی کیفیت |
76 |
دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء |
77 |
دانلود مقاله فرآوری تولید ماست |
78 |
دانلود ارائه پاور پوینت جایگزین های چربی |
79 |
دانلود پروزه حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی |
80 |
دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن |
81 |
دانلود پاور پوینت ارائه شیر سویا |
82 |
دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن |
83 |
دانلود مقاله کارخانه آرد |
84 |
نمونه سوال اصول نگه داری مواد غذایی |
85 |
نمونه سوال تجزیه مواد غذایی |
86 |
نمونه سوال میکروبیولوژی مواد غذایی |
87 |
دانلود تحقیق آماده رشته معماری با عنوان معماری معاصر ایران -
word |
88 |
دانلود مقاله مربای هویج |
89 |
دانلود مقاله مروری بر مزایای کشاورزی ارگانیک |
90 |
مطالعه شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی
هم زمان لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم |
91 |
دانلود مقاله کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی |
92 |
دانلود مقاله مکانیسم های تولید اکریل آمید در غذا، خطرات و
جلوگیری از تولید آن |
93 |
دانلود سمینار استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی |
94 |
4 فرمول همبرگر با تست قبل از خرید |
95 |
نمونه سوال تغذیه |
96 |
نمونه سوال تکنولوژی غلات |
97 |
نمونه سوال اصول طراحی کارخانجات |
98 |
نمونه سوال اصول مهندسی صنایع غذایی 2 |
99 |
نمونه سوال اصول مهندسی صنایع غذایی 1 |
100 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان |
101 |
دانلود گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی - کارخانه آرد |
102 |
دانلود نرم افزار جنرال کول |
103 |
نمونه سوال تکنولوژی روغن |
104 |
نمونه سوال شیمی مواد غذایی 1و2 |
105 |
گزارش کار کارخانه قند |
106 |
استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی |
107 |
آزمایش های کنترل کیفی چغندر قند و شربت قند و قند کله و حبه |
108 |
جزوه تکنولوژی قند |
109 |
دانلود پایان نامه ماشینهای CNC |
110 |
دانلود مقاله بررسی انواع کارت هوشمند |
111 |
فیلمهای خط تولید چیپس |
112 |
فیلم خط تولید هات داگ ( سوسیس ) |
113 |
فیلمهای خط تولید بستنی |
114 |
کلاهبرداری و رابطه آن با صدور چک بلامحل |
115 |
دانلود پایان نامه پودر رب گوجه فرنگی |
116 |
دانلود پایان نامه تولید ماءالشعیر |
117 |
دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات |
118 |
دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر |
119 |
دانلود پروژه شیر و محصولات |
120 |
دانلود مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
121 |
دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
122 |
دانلود گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف |
123 |
دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
124 |
دانلود مقاله پیرامون نوشابه |
125 |
معرفی خط تولید سالاد فصل |
126 |
دانلود پایان نامه در زمینه تولید آبمیوه و کنسرو |
127 |
پروژه کارآموزی-پروژه کارآفرینی-کارگاه تولید سوسیس و کالباس-در
قالب وردword در150ص-doc |
128 |
جزوه پاورپوینت شیمی آلی |
129 |
اهمیت و نقش صنایع غذایی در توسعه اقتصاد ملی کشور |
130 |
دانلود پایان نامه با موضوع تصفیه فاضلاب صنایع غذایی |
131 |
پاورپوینت کامل جدول تناوبی عناصر |
132 |
کارآموزی کارخانه کشمش ملکان |
133 |
کاملترین مجموعه پاورپوینت رشته صنایع غذایی ( مطالعه توضیحات
فایل ضروری ) |
134 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی - بررسی و اندازه گیری میزان فلزات
سنگین سرب و آهن در انواع غذا - با فرمت WORD |
135 |
کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی |
136 |
مقاله نوشابه |
137 |
روشهای نگهداری مواد غذایی |
138 |
تکنولوژی تولید ماکارونی |
139 |
پاورپوینت-طرح ریزی کیفیت محصول- APQP |
140 |
دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران |
141 |
مطلب آموزشی: کنجد، ارده و حلوا ارده (143 صفحه) |
142 |
دانلود پروژه آماده با عنوان سیستم تولید - با فرمت word |
143 |
مجموعه 18 مقاله تخصصی: آنتی اکسیدانها |
144 |
گزارش کارآموزی آماده در شرکت ویتانا - با فرمت WORD |
145 |
مقاله: خواص انواع گوشت (فایل ورد) |
146 |
گزارش کارآموزی شرکت ویتانا |
147 |
گزارش کارآموزی درکارخانه شیر |
148 |
گزارش کارآموزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی |
149 |
تحقیق : نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و
مصرفکننده) |
150 |
تحقیق :مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون |
151 |
مقاله : کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع |
152 |
تحقیق : آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن |
153 |
تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه |
154 |
تحقیق : کودها، سموم و میوههایی که میخوریم |
155 |
تحقیق : سرکه سیب |
156 |
مقاله : رنگها در صنایع غذایی |
157 |
تحقیق : رنگ ها در صنایع غذایی |
158 |
تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها |
159 |
تعریف و تعیین عیار پروتئین شیر |
160 |
اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی |
161 |
تحقیق : پروتئین |
162 |
انواع شیرین کننده های رژیمی |
163 |
بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت
منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت |
164 |
آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه |
165 |
آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها |
166 |
تحقیق : تهیه و تولید ماست خانگی |
167 |
آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری
سردخانه مواد غذائی |
168 |
گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب |
169 |
گزارش کارآموزی شرکت غذایی |
170 |
کتاب: مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی |
171 |
اصول طراحی کارخانه( لبنیات) |
172 |
پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه ، محصولات غذایی –
رب گوجه فرنگی جام شهد توس |
173 |
گزارش کارآموزی اسانس گیری |
174 |
بسته کامل نمونه سوالات مهندسی صنایع غذایی |
175 |
دانلود گزارش کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی |
176 |
پاورپوینت برای درس علوم دام رشته صنایع غذایی |
177 |
پاورپوینت پروژه کارخانه فرزانگان تکاپو ( تولید بیسکویت ) |
178 |
پاورپوینت در مورد انار برای درس علوم باغ رشته صنایع غذایی |
179 |
پاورپوینت طرز تهیه ماست در خانه |
180 |
پاورپوینت فرایند تولید روغن نباتی برای رشته صنایع غذایی |
181 |
گزارش کارآموزی استفاده از دستگاه اکستنسوگراف |
182 |
دانلود گزارش کارآموزی آیین کار جهت تعیین ضریب ته نشینی زلنی
برای گندم و آرد |
183 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم |
184 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت فرآوردههای گوشتی آمل |
185 |
دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس |
186 |
گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های غذایی |
187 |
جزوه دست نویس اصول طراحی دکتر شاهدی |
188 |
همه چیز در مورد زعفران |
189 |
گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان |
190 |
گزارش کار میکرو بیولوژی مواد غذایی |
191 |
گزارش کار تکنولوژی روغن |
192 |
گزارش کار شیمی آلی |
193 |
بررسی تطبیقی تجدیدنظر احکام کیفری در حقوق ایران و انگلیس |
194 |
گزارش بازدید از کارخانه کنسرو پردیس |
195 |
گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس |
196 |
گزارش کارآموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دیگ بخار |
197 |
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار |
198 |
جزوه کربوهیدرات ها (شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی) |
199 |
CYLINDRICAL GRINDING سنگ زنی محوری روشهای تولید |
200 |
پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word |
201 |
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید |
202 |
پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید |
203 |
پاورپوینت کربوهیدرات ها 45 اسلاید |
204 |
پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54
اسلاید |
205 |
پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22
اسلاید |
206 |
پاورپوینت سموم مواد غذایی 21 اسلاید |
207 |
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 41اسلاید |
208 |
پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید |
209 |
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد
غذائی 46 اسلاید |
210 |
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی
در شیر 37 اسلاید |
211 |
پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید |
212 |
مقاله ویژگی های غیرمعمول نانوکامپوزیت های
فرومغناطیس/ضدفرومغناطیس |
213 |
دانلود رایگان استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان
ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی |
214 |
خط تولید قند از چغندر قند |
215 |
خط تولید نوشابه |
216 |
خط تولید و بسته بندی آب معدنی |
217 |
کارخانه روغن نباتی جهان |
218 |
جزوه لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی |
219 |
دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی - تحقیق کامل و جامع در باره
صنعت گوشت با فرمت word |
220 |
تحقیق رشته صنایع غذایی درباره بسته بندی با فرمت word |
221 |
دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی با عنوان خواص ماهی و میگو و
اثرات امگا 3 با فرمت word |
222 |
پایان نامه رشته صنایع غذایی - تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت
word |
223 |
پایان نامه ارشد صنایع غذایی - بررسی آلودگی باکتریایی بستنی
های مختلف در سطح شهر تهران با فرمت word |
224 |
دانلود تحقیق رشته صنایع غذایی - کارخانه کشت و صنعت شمال،
هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت word |
225 |
دانلود تحقیق آماده رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزمها
در تهیه مواد لبنی با فرمت word |
226 |
پروژه آماده رشته صنایع - سیستم اطلاعات مدیریت و کاربرد آن در
برنامه ریزی تولید شرکت تولیدی مهپا با فرمت word |
227 |
دانلودمحاسبات تبرید و سردخانه |
228 |
گزارش کارآموزی کارخانه زمزم مشهد |
229 |
پاورپوینت نوشابه |
230 |
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد
غذائی |
231 |
پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل |
232 |
پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی ( aw ) |
233 |
پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران |
234 |
پاورپوینت بیوشیمی ( کربوهیدارت و پروتئین و ویتامین ) |
235 |
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی |
236 |
پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی |
237 |
پاورپوینت تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی |
238 |
پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی |
239 |
پاورپوینت گزارش کاراموزی کارخانه ابمیوه |
240 |
همه چیز در مورد ماکرونی |
241 |
پاورپوینت خط تولید سوسیس و کالباس |
242 |
تکنولوژی تولید مالت از جو |
243 |
پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی |
244 |
پاورپوینت بیوتکنولوژی غذایی |
245 |
پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی |
246 |
جز به جز سازی روغن |
247 |
دانلود جزوه اصول نگهداری مواد غذایی |
248 |
تحقیق : مغز بادام تقویت کننده حافظه برای رشته صنایع غذایی |
249 |
مقاله در مورد : اسیار نام (قند رژیمی ) برای رشته صنایع غذایی |
250 |
مقاله : محدود کننده ها و بازدارنده های غذایی برای رشته صنایع
غذایی |
251 |
مقاله : فرآورده های غذایی پروبیوتیک برای صنایع غذایی |
252 |
مقاله : بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان
استخوانی |
253 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک |
254 |
دانلود مقاله بستهبندی محصولات و جایگاه آنها در بازار |
255 |
زیره سبز |
256 |
پاورپوینت لیپید ها (شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی) |
257 |
جزوه pdf و پاورپوینت انتقال حرارت 150 اسلاید |
258 |
پاورپوینت خط تولید ماست |
259 |
پاورپوینت خط تولید بیسکویت |
260 |
طرح توجیهی کارآفرینی سوسیس و کالباس |
261 |
ماهیان خاویاری |
262 |
گزارش کار آزمایشگاه تکنولوژی غلات |
263 |
تحقیق : ویتامینها |
264 |
سوالات درس امار واحتمال |
265 |
بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر
و کیفیت نان |
266 |
آزمایش ترشی فلفل برای درس عملیات صنایع غذایی |
267 |
نمونه سوال تکنولوژی قند |
268 |
نمونه سوال صنایع گوشت و شیلات |
269 |
نمونه سوال کنترل کیفیت مواد غذایی |
270 |
نمونه سوال کنسرو سازی |
271 |
نمونه سوال تکنولوژی لبنیات2 |
272 |
نمونه سوال تکنولوژی لبنیات1 |
273 |
کتاب انگلیسی علم وتکنولوژی لبنیات پیشرفته |
274 |
دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آب اکسیژنه |
275 |
دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید آبمیوه |
276 |
دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی |
277 |
دانلود طرح توجیهی - تولید و بسته بندی آبلیمو |
278 |
دانلود طرح توجیهی - طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی |
279 |
بسته بندی محصول |
280 |
بازیافت محصولات بیولوژیک |
281 |
مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازةخرد
شدة شتر در درجه حرارت محیط |
282 |
دانلود مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و
مقایسه با باکتوفوکاسیون |
283 |
دانلود مقاله درباره زعفران |
284 |
دانلود تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن (همراه با
تصاویر) |
285 |
مقاله خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به
جای نوشابههای غیرالکلی گازدار |
286 |
تحقیق: جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در
شیر |
287 |
مقاله : رنگ ها و طعم ها برای رشته صنایع غذایی |
288 |
مقاله : اصول پایه در طراحی بسته بندی |
289 |
استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری
درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداری) |
290 |
تحقیق : آسپرژیلوس برای درس میکروبیولوژی مواد غذایی |
291 |
مقاله : روغنهای خوراکی برای رشته صنایع غذایی |
292 |
استانداردهای آب معدنی طبیعی |
293 |
سمینار آماده با موضوع فیلم ها و پوشش های خوراکی |
294 |
سمینار آماده درس رئولوژی - تاثیر صمیغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی
سس ماینز |
295 |
دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی - گزارش کارآموزی شرکت
ویتانا با فرمت ورد |
296 |
روش های نگه داری گوشت |
297 |
کاربرد و اثرات آنزیم ها به عنوان عوامل ضد باکتری |
298 |
فراوری تخم مرغ و تولید پودر آن به روش خشک کردن پاششی |
299 |
استافیلوکوکوس اورئوس و روش های شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی
آن |
300 |
فیلتراسیون و سانتریفیوژ |
301 |
دانلود گزارش کارآموزی - گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی پیچک
با فرمت ورد |
302 |
دانلود گزارش کارآموزی - شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان با
فرمت ورد |
303 |
HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی |
304 |
کارآموزی در شرکت بسکویت سازی |
305 |
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
306 |
ویژگیها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی |
307 |
نوشابه 28ص |
308 |
نگهداری میوه ها و سبزیها 19ص |
309 |
نگهداری انگور در سرد خانه 24ص |
310 |
نگرشی بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص |
311 |
نگاهی به ارزش تغذیه 11ص |
312 |
نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص |
313 |
نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده)
10ص |
314 |
نانو تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص |
315 |
آیین کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص |
316 |
مواد معدنی 20ص |
317 |
مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی |
318 |
مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص |
319 |
معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP |
320 |
مسمومیت غذایی 18ص |
321 |
مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص |
322 |
مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص |
323 |
مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص |
324 |
ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص |
325 |
کم خونی و فقر آهن |
326 |
کارخانه روغن نباتی |
327 |
کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص |
328 |
قوطی فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی |
329 |
فرایند انجماد مواد غذایی 10ص |
330 |
فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص |
331 |
غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص |
332 |
طرح تولید گوشت مرغ 11 ص |
333 |
صنایع خراسان 12ص |
334 |
شیر 33ص |
335 |
سیلو 35 ص |
336 |
سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی |
337 |
سویا 14ص |
338 |
سموم مواد غذایی 15ص |
339 |
سطح پتاسیم 13ص |
340 |
سرکه - 17ص |
341 |
زیتون 22ص |
342 |
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص |
343 |
روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص |
344 |
روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1 |
345 |
رنگ ها 14ص |
346 |
دوغ 11ص |
347 |
خیار 16ص |
348 |
خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص |
349 |
خشک کردن مواد غذایی 26ص |
350 |
خاویار 58 ص |
351 |
تولیدگلاب 90 ص |
352 |
تولید سرکه از سیب 17ص |
353 |
تغذیه |
354 |
تغذیه و افسردگی 10 ص |
355 |
تعریف عیار پروتئین 11ص |
356 |
تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
357 |
پروتئین 17ص |
358 |
پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18 ص |
359 |
بهداشت تغذیه 22ص |
360 |
بهبود مستمر فرآیند CPI |
361 |
بسته بندی مواد غذایی |
362 |
بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت
منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت 17ص |
363 |
بامیه 10ص |
364 |
آئین کار تهیه بهداشتی ماست 36ص |
365 |
آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه 15ص |
366 |
آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه 24ص |
367 |
آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی
18ص |
368 |
آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری
سردخانه 25ص |
369 |
اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص |
370 |
آنتی اکسیدانها 17ص |
371 |
امنیت غذا و تغذیه 72ص |
372 |
الگوی مصرف و مشکلات تغذیه 70ص |
373 |
الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19ص |
374 |
اصول پایه در طراحی بسته بندی 57 ص |
375 |
استاندارد و کیفیت |
376 |
استاندارد میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری 10ص |
377 |
استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13ص |
378 |
ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10ص |
379 |
اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی |
380 |
اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی |
381 |
آب معدنی طبیعی 12ص |
382 |
ماشین آلات صنایع غذایی |
383 |
مشخصات اجرایی تجهیزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص |
384 |
کارخانه آرد 44ص |
385 |
فناوری نوین خشک کردن 51 ص |
386 |
طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز
خودرو در سطح ایران 33ص |
387 |
سیستم تولید مجتمع غذایی رشته به رشته |
388 |
روغنهای خوراکی 18ص |
389 |
تولید و تهیه ماست 6 ص |
390 |
تغذیه کودک معلول |
391 |
استانداردهای غذایی مواد غذایی 43ص |
392 |
اثر سرما بر مواد غذایی |
393 |
HACCP چیست |
394 |
دانلود پروژه جداسازی،شناسایی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی
اورنیتوباکتریوم رینوتراکئال از گله های گوشتی |
395 |
خواص ماهی و میگوو اثرات امگا 3 |
396 |
کاربرد تکنیک پردازش تصویر در کمی سازی خواص چای سیاه |
397 |
پمفلت فواید و خواص تخم بلدرچین |
398 |
نگهداری سیب در سردخانه |
399 |
طرح توجیهی تولید روغن نباتی |
400 |
کمپوت |
401 |
گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو سازی |
402 |
پاورپوینت : تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی |
403 |
پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی |
404 |
پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی |
405 |
سطح عملکرد لرزه ای قاب های خمشی فولادی به روش طیف ظرفیت و
مقایسه با روش تحلیل دینامیکی |
406 |
آیین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری) |
407 |
عوامل مؤثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف |
408 |
تخریب اسید اسکوربیک و تغییر رنگ در پالپ acerola در طول گرمایش
اهمیک : اثر بسامد میدان الکتریکی |
409 |
معرفی سندروم پیش از قاعدگی، روش های درمان آن به همراه مطالعة
آماری بر زنان ایرانی و تأثیر گیاه مرمکی بر آن (344 صفحه فایل ورد) |
410 |
روشهای نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده |
411 |
مقاله آئین کار نگهداری سیب در سردخانه |
412 |
آیین کار نگهداری توت فرنگی در سردخانه |
413 |
آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی |
414 |
آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی |
415 |
تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته
بندی |
416 |
دانلود تحقیق صنایع غذایی - صنعت گوشت با فرمت ورد |
417 |
تحقیق رشته صنایع غذایی بسته بندی با فرمت ورد |
418 |
خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 با فرمت ورد |
419 |
دانلود پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت
ورد |
420 |
دانلود پایان نامه ارشد صنایع غذایی بررسی آلودگی باکتریایی
بستنی های مختلف در سطح شهر تهران با فرمت ورد |
421 |
دانلود هیدروژناسیون روغن نباتی با فرمت ورد |
422 |
تحقیق رشته صنایع غذایی - کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد
لبنی با فرمت ورد |
423 |
رنگ های غذایی- از نوع طبیعی |
424 |
موزارلا و پنیر پیتزا |
425 |
تولید نانوامولسیفایرها و کاربرد آنها |
426 |
ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی
خنک کردن تحت خلاء |
427 |
پاورپوینت کمبینات (ماشین مرکب خاک ورز و کاشت)(80 اسلاید) |
428 |
پاورپوینت ماشینهای سورتینگ(درجه بندی)(30 اسلاید) |
429 |
فرایند اشعه ماوراء بنفش در مواد غذایی -مایع تاثیرات بر روی
میکروارگانیسم ها و ترکیبات غذایی و خواص |
430 |
پروژه آماده: بررسی آلودگی باکتریایی بستنی های مختلف در سطح
شهر تهران (150 صفحه فایل ورد - word) |
431 |
بسته بندی و فرآوری میوه ها |
432 |
دانلود مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی |
433 |
دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس |
434 |
دانلود مقاله فیبرهای رژیمی و نقش آن در تغذیه و سلامت انسان |
435 |
دانلود مقاله تولید سرکه از سیب |
436 |
دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی |
437 |
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت زمزم |
438 |
دانلود گزارش کارآموزی تولید غذای منجمد آماده مصرف |
439 |
دانلود مقاله پرورش بوقلمون |
440 |
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فولاد میلگرد |
441 |
دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
442 |
دانلود مقاله پیرامون نوشابه |
443 |
دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی |
444 |
گزارش کارآموزی در شرکت صنعتی پارس مینو تامین کننده مواد غذایی
(266 صفحه فایل ورد - word) |
445 |
بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی وکنترل داخلی شرکت سهامی خاص
گلهار |
446 |
تحقیق خشک کن ها برای درس اصول نگهداری مواد غذایی |
447 |
طرح توجیهی تولید ژلاتین |
448 |
دانلود گزارش کار کامل رشته مهندسی صنایع غذایی |
449 |
DEM simulation of repose angle (ورد 15 ص) |
450 |
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی
در شیر |
451 |
پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذا یی |
452 |
پاورپوینت مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع
ماکارونی |
453 |
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد |
454 |
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر |
455 |
پاورپوینت سموم مواد غذایی |
456 |
عنوان مقاله : نوشابه |
457 |
مقاله : روشهای نگهداری مواد غذایی |
458 |
سیکل گردش روغن در مراکز صنعتی |
459 |
دانلود مقاله آماده با موضوع پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32
صفحه |
460 |
دانلود مقاله آماده با موضوع پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32
صفحه |
461 |
دانلود مقاله آماده با موضوع پرورش بوقلمون(فرمت word) و 32
صفحه |
462 |
دانلود مقاله آماده با موضوع مضرات نوشابه های گازدار(فرمت
word) و 13 صفحه |
463 |
دانلود مقاله آماده با موضوع مضرات نوشابه های گازدار(فرمت
word) و 13 صفحه |
464 |
دانلود مقاله آماده با موضوع مضرات نوشابه های گازدار(فرمت
word) و 13 صفحه |
465 |
دانلود مقاله آماده با موضوع روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت
word) و 16 صفحه |
466 |
دانلود مقاله آماده با موضوع روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت
word) و 16 صفحه |
467 |
دانلود مقاله آماده با موضوع روشهای نگهداری مواد غذایی(فرمت
word) و 16 صفحه |
468 |
مقاله تأثیر روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم
ملس ساوه |
469 |
مقاله نوشابه ها |
470 |
روش های نگهداری مواد غذایی |
471 |
گزارش کاراموزی , شرکت شهد ایران , تولید کننده آبمیوه و
کنستانتره , صنایع غذایی |
472 |
پروژه و کاراموزی کارخانه شهد آب ارومیه برای صنایع غذایی |
473 |
گزارش کاراموزی و پروژه شرکت شهدآب آذربایجان |
474 |
گزارشکار مجتمع غذایی رشته برشته (تولید ماکارونی ) |
475 |
گزارش کارآموزی کارخانه قند و شکر کرج |
476 |
گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوی |
477 |
پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی |
478 |
گزارش کامل کاراموزی کارخانه قند آبکوه برای رشته صنایع غذایی |
479 |
پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی |
480 |
مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند |
481 |
کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش
ضایعات |
482 |
کفیر و کومیس |
483 |
دانلود تحقیق خواص و فواید مواد غذایی |
484 |
دانلود تحقیق خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان |
485 |
دانلود مقاله درباره نگهداری غذا |
486 |
دانلود مقاله خشک کردن قارچ خوراکی |
487 |
هیدروکلوئید ها |
488 |
دانلود پاورپوینت آماده تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه |
489 |
دانلود تحقیق انواع نان |
490 |
مقاله محصولات لبنی شیر پاستوریزه پگاه محصولات غذایی رب گوجه
فرنگی جام شهد توس و کمپوت گیلاس شهد سازان |
491 |
دانلود تحقیق شیوه اندازه گیری NSP موجود در غلات |
492 |
دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در
شیر |
493 |
گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل
کیفیت و بازار (فرمت word) و 78صفحه |
494 |
گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل
کیفیت و بازار (فرمت word) و 78صفحه |
495 |
گزارش کارآموزی آماده با موضوع بررسی خط تولید نوشابه و کنترل
کیفیت و بازار (فرمت word) و 78صفحه |
496 |
پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع
غذایی(فرمت word) و 40صفحه |
497 |
پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع
غذایی(فرمت word) و 40صفحه |
498 |
پایان نامه/مقاله با موضوع نقش فناوری نانو در صنایع
غذایی(فرمت word) و 40صفحه |
499 |
گزارشکار آزمایشگاه درس تکنولوژی کنسرو |
500 |
پروژه کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی |